Tomasz_Biela Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 w momencie wyjścia ze wszystkim na miejscu oczy usta nogi przyrodzenie też jest tam skąd przyszliśmy aby żyć dojrzewanie to masowy Czarnobyl zniekształceń nabieramy do ciał miliony zakaźnych nijakich bakterii o świcie coś nas przykładowo wkurzy sąsiad próbuje zadowolić nieżywą żonę lecz chęć współżycia długo się rozkłada to kim jesteśmy teraz nie przypomina noworodka który różnie dorastał dziewięć miesięcy w ciepłym domu zanim gdziekolwiek chcemy wyjść posłuchajmy jak uszy szeleszczą na mózgu jak już wyjdziemy nie ucinajmy nogom drzemek nie trzymajmy się do śmierci pępowiny domostw
stanislawa zak Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Tomku, pamiętam wiersz z warsztatu, zmieniłeś chyba trochę, bo pamiętam te bakterie, widzisz nie uszedł mojej uwadze, a skoro zapamiętałam to znaczy oki, nie tylko dojrzewanie to czarnobył , starośc też zniekształca- bardzo smutna prawda pozdrawiam serd.walentynkowo!
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że chciało Ci się zostawić ślad dzięki wielkie bywaj
Espena_Sway Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Bielaczku, ja również pamiętam :). widzę, że dopieściłeś wierszydło - dobrze mu z tymi wieloznacznościami. forma i treść pasuje mi. nawet wersyfikacji się nie doczepię :P pozdrawiam buziolami Łejeczka :*
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Świetnie opisana proza życia... dosadnie, ale czasem właśnie tak trzeba... Współgra dla mnie każdy kolejny fragment.... Pozdrawiam i dobranoc..:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Biegaj codziennie Tomaszu. A wiersz o.k.
M._Krzywak Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 o świcie coś nas przykładowo wkurzy - np. perspektywa pójścia do urzędu :) ale wiersz jest bardzo dobry - treśc i forma praktycznie bez zarzutu. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pieszczę ... dobrze że chociaż i aż wiersze to co piszę ... bo tak poza tym rzadko kogoś piszczę ... Bielaczek:* bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki no to ja wykonam 24 dobowy gest posługując się cytatem z filmu "... Dzień dobry, a gdybyśmy się nie spotkali, dobry wieczór i dobranoc ..."
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaskoczłeś :] dzięki za upodobania bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba by zacząć, tylko ta zima :) ... chyba że po domu, od pokoju do kuchni od kuchni do łazienki itd... :) dzięki za odwiedziny bywaj
Rekomendowane odpowiedzi