Sebastian_Pietrzak Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Wodząc palcem po biurku na które siadała przeglądając się w szklance z jej odbiciem czasem wącham świece nie zapalając no bo po co? -Wiem co czuć W wolnych chwilach, a wiadomo że są same z siebie jak głód po kataklizmie czytam czterdzieści stron od końca Mistrza i Małgorzatę ponieważ zawsze w tym miejscu przerywano mi recytowanie gromkim śmiechem tak tylko, aby zaniżyć napięcie dramatu Przełykam frytki inaczej odkąd straciły staranność mówiąc oficjalnie różne pakiety unikowe nic się nie stało, a moim ulubionym aktorem jest Kevin Spacey ale filmy też zagubiły gdzieś woń przygody No cóż, nie ważne od czego w końcu są telewizyjne serie tymczasem krew nawilżyła naskórek.
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ZAKRAWA TO NA BIAŁOSZEWSKIGO MOMENTAMI ale ładne też jest i czepiać się nie ma czego. Pozdrowienia Jimmy Jordan
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Sebastianie - nie wiem, czy miłość tu, czy rozkład na substrakty czegoś co się nazywa mieleniem myśli, środek nic a nic nie daje możliwości zrozumienia sensu z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi