Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 wołasz wstań potnij niebo ułóż je dla ludzi żądasz świtu a o słońce modlisz się do księżyca
taliesin 2 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Przemawia do mie...duża wyobraźnia ...to nie często się zdarza piekna kompozycja wyobraźni i słowa ;) Życzę powodzenia i oby tak dalej Pozdrawiam ;)
MSzczepan Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 niebanalne "obrazki" ; bardzo pełny wiersz,mimo swych niewielkich rozmiarów,ale to włąśnie jest chwalebne-żeby przekazać jak najwięcej przy użyciu jak najmniejszej ilości środków. Tylko jedno spostrzeżenie:wg mnie zupełnie niepotrzebne jest "i" w trzecim wersie wersie,oraz "a" w 5 wersie ''wołasz wstań potnij niebo ułóż je dla ludzi żądasz świtu o słońce modlisz się do księżyc''
M._Krzywak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 to jest to. mozna jednak w kilku krotkich słowach zawrzec jakiś sens. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Arku, szokujesz dojrzałoscią słowa! pozdrawiam ciepło!
Letnia sukienka Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 jak najbardziej na plus. zero do stracenia Arki. lubie cię. pozdrawiam lu śka
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Faktycznie to "i" nie jest aż tak potrzebne.. A całośc bardzo dobra..:)... tak mało słow.. aż tak wiele....mówi..:)...Pozdrawiam..:)
Espena_Sway Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Arku, krótko i na temat to Ty porafisz napisać. a ja lubię minatury czytać. więc plusisko pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Dziękuję, cieszę się, że to, co piszę się Wam podoba. Co do trzech ostatnich wersów, to je wymyśliłem na początku, dopiero potem dołączyłem trzy znajdujące się na początku a które wpadły mi do głowy podczas piątkowego śniadania...
Quimeen Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Bardzo, bardzo dobra druga strofa :) Pozdrawiam.
Agnes Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 witam, po przewie, ale jednak hmm...początek sprawił że się zatrzymałam, ale druga strofa niezmiernie mnie rozczarowała, wiesz takie wrzucanie słońca i księżyca, może zahaczyć o banał, dodać do tego modlitwę...nie, niestety, ja zabieram tylko początek:) pozdr. a
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cenię każdy komentarz, jednak czasami trudno się ustosunkować biorąc pod uwagę wszystkie (wykluczają się wzajemnie)... cóż, będę próbował.
Nechbet Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 krótko i pieknie Arku, brawo, brawo ;-) i jakbyś nie zagladnal juz do mnie to zostawiam tutaj ogromne podziekowania:-) slodkiej niedzieli, caluski:*
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 hmmm...piątkowe śniadania, moga być, jak widzę.. bardzo owocne..... musze się nad tym zastanowic..;-)......Miłej niedzieli..:)
Rekomendowane odpowiedzi