Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 4u znalazłem w sobie jeszcze trochę tej dziecięcej wrażliwości z czasem dojrzalej sortując słowa banalne by nie łamać obietnic nie gubię się już w burzach piaskowych tych po lewej stronie tarasów i nie wyciskam cytryny z satysfakcją godną zwycięzcy całe nasze gruzy i czołgi na ulicach przyszłości wywieszam artystyczne nekrologi w stadium wczesnym nie potrzebując rzemieślniczej perfekcji trochę sił by skończyć
Ewa Rajska Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 bardzo ciekawy wiersz pozdrawiam ciepło ER
MSzczepan Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 jestem pod wrażeniem..................i czekam na kolejne wrażenia!!! :-)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mnie też sie podoba, fajnie to wymyśliłes..:)..pozdrawiam...:)
Espena_Sway Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Patryku, kolejny kawał dobrej roboty. umiejętnie napisany i przemyślany wiersz. plusuję pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Dariusz Sokołowski Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Dobrze zwersyfikowane zdania. Udana próbka napisania o napisaniu i czymś tam jeszcze. Co do treści mam kilka zastrzeżeń. Bo co to jest lewica tarasowa? Chyba jakiś skrót introspektywnego myślenia. Burze piaskowe ładnie brzmią, ale fajnie by było, gdyby treść dopełnić. Może dopisać pare słów. Na pewno jest w tym głęboki zamiar, ale nie zadbałeś o przekaz.
Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 'lewica tarasowa' jak to nazwałeś (pozwolę sobie pisać na 'ty') to jest metafora miejsca zabaw ze szczęśliwego dzieciństwa.. po lewej czyli po drugiej stronie, poza domem. co do treści to pewnie nie podoba Ci się poziom skomplikowania? chodzi o wprowadzenie pewnej 'dobitności'? czy źle odczytuję sugestię? pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Panie Patryku - nie będe interpretował, bo znowu będzie :) ale kolejny raz pod wrażeniem... Pozdrawiam.
Agnes Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 "wyrastanie", nie wiem czy mamy prawo się z tego cieszyć, czasem brakuje mi tej naiwności...pewnie wiesz o co chodzi (przynajmniej na to liczę). nie, ten wiersz, wprawił mnie raczej w nastrój "nostalgii". czy to dobrze? pozdr. a
Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. domyślam się o co chodzi Agnes. czy dobrze? hmm to już musisz sama ocenić. dzięki, że wpadłaś pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi