Einkat_ Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 rzucone wyzwanie jak kapselek od tymbarka gdzieś kołacze w zwojach mózgowych podjęta decyzja jak pociąg pędzący na stacji się zatrzymuje i wysiada wysiada z mała zieloną walizeczką w której trzyma dużą czerwoną motywację i tak patrząc na to wszystko myślę czy warto czy warto będzie i czy się opłaci bo zawsze wypatruje się czegoś co dostanie się w zamian chociażby eventualnie.
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Hmm...pominęłabym słowo.. "w zwojach"...a zostawiła tylko ..w mózgu.. Następnie.. z pociągu stojącego na stacji..itd.... pomijając słowa..zatrzymuje się i wysiada, bo potem jest powtórka... Dalej...wg mnie.. myslę, czy warto, czy się opłaci.. wywalić.."czy warto będzie"...i w zakończeniu... wolalabym...bo zawsze wypatrując czegoś,chcemy dostać w zamian, chociażby ewentualnie... Tyle ja...... i tak myślę, że to wyzwanie i tak jakos dziwnie w tym ukladnie wygląda... Pozdrawiam..:)
MSzczepan Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 powiem szczerze,że w wierszu tym nie ma nic szczególnego,na co mozna zwrócić uwagę,co pochłania do reszty-nic godne pochwały i komplementu. A JEDNAK MI SIĘ PODOBA,bo coś w nim jest(choć sama dokładnie nie wiem co)
Marian Koń Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 po co te wszystkie 'i', precz również z "bo" nierozumiem po co te 'v' ?? trochę bym go odchudził, chociaż ostrożnie bo łatwo naruszyć ten delikatny klimat ... +
Julia Valentine Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 słaby; sporo powtórzeń, które mnie osobiście drażnią, a nic nie wnoszą do wiersza; wersyfikacja jakaś taka bez pomyślunku, wg mnie; że nic nowego chyba powtarzać nie muszę; ogólnie nieciekawie pozdrawiam serdecznie
M._Krzywak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 w sumie o niczym a do tego okropnie napisany... pozdrawiam.
Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mnie rozbawił. Szczególnie fragment z kapselkiem hehe. Poza tym to chyba nie zbyt przemyślany utwór. Wersyfikacja też zdaje się leżeć. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi