Tomasz_Biela Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 zrywam się do obowiązków stłuczonego dzbana nie podniósł nikt co do ostatniej części rzadko kiedy dotrzymuję gorących informacji próbuję oderwać drobiny porcelanowych błędów nie potrafię zliczyć wszystkiego co się świeci zaraz czarne fakty prymitywnie śmiesznych grotesek nie trzeba wiele aby kalectwo z podłogi spadło niżej trzeba by uchylić rąbka cudu kilka lat chodzę nad wiórami nieposklejanych plotek nie można wypełnić słowem „wybacz” dobrze jak rozchodzi się echo z dzbana do którego krzyczę z braku odpowiedzi na pytanie dlaczego jestem kłamcą
M._Krzywak Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 "póty dzban wodę nosił, póty..." Ale poważnie - po pierwsze bardziej przystępny język, aczkolwiek bez uwag się nie obejdzie: - stłuczonego dzbana raczej podnieśc się nie da. - oderwac drobiny - ale od czego ? A reszta to całkiem przyzwoity tekst. pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Bielaczku, pamiętam ten tekst. cieszę się, że tak bardzo go dopieściłeś, teraz już nie mam zastrzeżeń. duży + Łejeczka śle buziaki :*
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie nie da się podnieść ... tekst nie mówi że można podnieść / wręcz na wspak oderwać drobiny - od czego ? a nie wywnioskowałeś tego z całości tekstu ? nie chcę pisać od czego bo jest to w tekście ... dzięki za odwiedziny i pewne "ale" bywaj
stanislawa zak Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Tomku, nie tłucz dzbana w czym będziesz nosił wodę? to tak ze złości rżnąłeś tymże o podłogę?he he/czasem tez mam chęć dla rozładowania sytuacji, pozdrawiam wkładając plusa do całego dzbana!plusowo!
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło dzięki bywaj Łejeczko Bielaczek:*
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za opinię bywaj
Ewa Fałdarek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 zainteresował - na pierwszy rzut oka, na drugi miewam wrażenie jakichś nieścisłości np. "rzadko kiedy dotrzymuję gorących informacji" hm... gorących teminów obowiazków(?) trochę to mnie zatrzymuje i każe sie cofać i szukac odniesień, ale moze o to chodzi 8-] te drobiny to od podlogi oderwać, jak mniemam? od słow "nie trzeba wiele" juz wszystko jasne i zrozumiałe (moze aż za...); ostania strofa wydaje mi sie mało "poetycka", róznie dobrze mogłoby by być to zdanie w prozie. ale i tak interesujący jak na tekst kogoś nieznanego całkiem. pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi miło że ktoś nowy wstąpił i zainteresował się dziękuję bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też lubię myśleć ale najbardziej - zmuszać do myślenia :] dzięki bywaj
Nechbet Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 średnio do mnie mówi Panie Tomaszu ;-) ale może byc, ma momenty:) pozdrawiam slodko:)
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja za to mocno dziękuję za odwiedziny a raczej skorzystanie z wysłanego zaproszenia :P tylko nie Panie chyba że chcesz się ze mną drażnić ale wolałbym nie bywaj
M._Krzywak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 no to jest takie właśnie ocenianie na szybko - ten dzban zupełnie inaczej odczytałem, zatem ale zostaje usuniete. I mam wrażenie, że trafiłem o czym jest wiersz. Ale broni mnie to, że to ciężki tekst - trzeba główkowac :) Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po prostu repeatsense :] dzięki za drugorazową wypowiedź bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tam, zmuszać jak zmuszać, po prostu dobrze się czyta coś co ma ręce i nogi wtedy nie trzeba się już starać to sam wiersz prowadzi za rękę pozdrawiam więc najpierw jestem matką i ojcem a potem ... synowie poznają ludzi :] no i chcę dalej płodzić oooj jak tego pragnę > byywaj Panno- Sy ;)
Rekomendowane odpowiedzi