Aleksander_Szumanski Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Czarna mnie podnieca Od wieczora do dnia Rozpaliła ogień I płonie pochodnia. Co nie znaczy wcale Że się Czarnej żalę Czarna sarna zwinna Czarna ,albo inna. Może być dzie wuszka W pierwszej kolejnośc Bo się lękam Franka Połamie mi kościi. Z Ewą Kos zaśpiewam Wyjdzie bardzo ładnie A po tym śpiewaniu Stasieńka wypadnie. Nie mam nic na przeciw Innej kolejności Kochajcie dziewczęta Można też z litości.
bajka-bajka Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Czarna czy dzie wuszka Stasieńka czy Ewa? weź Franka do łóżka on ci tam zaśpiewa o pochodni co płonie w połamanych kościach o sarnim ogonie i o innych złościach on nie zna litości gdy w twym lóżku gości ;)))))
Ewa_Kos Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ewa skończyła bywanie na limeryków dywanie teraz z Ewą rozmowa życzliwa na forum nie będzie możliwa
stanislawa zak Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 coś ta Ewa ma nas w nosie co się stało tobie Kosie? wezże Alku ja na spytki, czyż nie żal ci takiej kobitki?
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 co tam za róznica Czarna Stasia Ewa byle figlarna chętna szwarna może być nawet Miłka czy jak tam Jej
czarna Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Od wieczora do rana czyli noc dla czarnuchy? Gorący seks a potem nosy w poduchy? Z rana do dzie wuszki na kawę z numerkiem? I już niecierpliwie za Ewunią zerkasz? Stasię pieścisz w południe A Milkę wieczorem? Prawda to czy tylko mielenie jęzorem? Adorujesz i wielbisz tu wszystkie kobiety wołając: Zabawy w piasku mają swoje zalety.
czarna Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co za różnica czy Stefan czy Adam byle dobrze językiem i kutasem władał
bajka-bajka Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 lzy czy pot? wazne by byl chlop co to wydusi a czym wlada poloze na szali?...... chyba tym, czym lepiej waliiii
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 no co Ty dzie wuszka jestem wierny limeruszka a i powiem że nie tylko co tam całuję w uszko p.s. a masz tam kolczyk? w pepku
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Powiem Wam do ucha: Stefan czarne kocha! Sam mi to powiedział kiedy ze mną siedział w piwnicy Platona; gdybyż była żona, jego ukochana dałaby mu bana!
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawdę prawi młka maj ciasno było w spodniach dla jaj aw sercu był maj ajajaj
Rekomendowane odpowiedzi