Lady_Supay Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 jutro będzie ciemno jeżeli nie zdąży zimno jeżeli nie choćby spod ziemi rozpadł się grunt na bezsilność i biedę gdy głowy przyjaciół na prawo i lewo wskazują puste przecież ma dwie ręce ale to nic powinien mieć cztery klony najlepiejstrach może poczekać aż Bóg zapali świeczkę on nie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 świetnie oddałaś myśli i uczucia. brawo - właśnie za to. mi jednak zabrakło czegoś nad czym mógłbym się zatrzymać i zapamiętać. pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 strach może poczekać- a może? pozdrawiam ES
Eugen De Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Za bardzo porwany rytm, zapada się wątek, urywaz myśl... , nie wiem czy tak awersyfikacja, cos mi zgrzyta, coś mi stuka....? Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre choć tyle. Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, mój pewien znajomy powtarza, że nigdy nie ma czasu na strach. Ponadto wczoraj nie można było edytować i zabrakło entera pomiędzy wersami. więc "strach" ma również inne znaczenie. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
Lady_Supay Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Porwany rytm, urwana myśl, jeden wątek ----> wszystko ma jeden cel. Kiedy zapada się grunt pod nogami... Serdecznie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zeskalić grunt, mgr inż.
Rekomendowane odpowiedzi