Tomasz_Biela Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 jeśli będę ciebie kochał z nienawiści wejdziesz do ciemni będziemy oglądać co wywołuje we mnie pełno negatywów w ukryciu będę ciebie żałował że taki jesteś ciemniejszy od ciemni coś nowego zobaczę aparat cyfrowy pokaże ciebie bez krwawej rzeczywistości przemieszczasz się zamknięty w sobie flesz kiedyś będę musiał zrobić zdjęcie ale najpierw zdejmij osłonkę popełnionych szaleństw nikt nie zniszczy
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 oj, Tomku, coś mi tu przypomina męsko męskie zabawy bez osłonki,albo to kobiece wspominki, pozdrawiam podobasiem pa!
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie to nie takie zabawy ogólne szaleństwa raczej dzięki bywaj
M._Krzywak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 byłeś w kinie na "Widmie" ? :) Ale poważnie - nie rzuca na kolana, ale i nie trąci banałem. Jest tutaj zawarta demaskacja pewnych zachowań i w porządku. Nawet nie myśle pisac "nie". Osobiście jednak wolę coś innego. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze mozesz napisać nie dlaczego nie :) nie nie byłem na tym filmie dzięki za odwiedziny bywaj
Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 heh, Bielaczku, pamiętam fotograficzne wrażenia z warsztatu, więc nie będę się powtarzać. jedynie w ostatniej zwrotce mam taką propozycję zmiany wersyfikacjiale najpierw zdejmij osłonkę popełnionych szaleństw nikt nie zniszczy choć i tak pewnie nie skorzystasz. ale to tak ode mnie :P buziaki z R. do I. ślę Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ten podskok osłonki dzięki bywaj Bielaczek:*
vacker_flickan Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahaha
Ewa_Kos Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Dobrze że usuąłeś koment ( swój ) pod moim wierszem.Od początku wiedziałam, że był nieszczery. Jak Ty to mówisz? bywaj EK
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie był zakłamany tylko wstydziłem się go w pewnym sensie bo teraz nienajlepiej się czuje :(
Regina Misztela Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Tomaszu, dla mnie świetny pomysł, tymi negatywami, odsłonami jestem zauroczona,ale nie wypadałoby tego wiersza dopieścić, żeby tak w pełni było wyjątkowe, bo te kocham na początku, i końcówka zbyt doslowna,tak jakby wykrzyczana pozdrawiam serdecznie Reginka
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pieściłem go i pieściłem jakoś nie mam pomysłów coś zrobić jeszcze kocham właśnie miało być jest potrzebne dzięki za upodobania bywaj
Marta Maćkowska Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 nawiedzil mnie wczoraj przed snem, poprostu go sobie przypomnialam... tkwil w mojej podswiadomosci i czekal na odpowiedni moment zeby z niej wyjsc. kiedys juz rozmawialismy na jego temat, nie bede sie wiec powtarzala. to, ze jest swietny to chyba juz wiesz. "popełnionych szaleństw nikt nie zniszczy" swiete slowa
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przemiłe słowa tzn patrząc na to że tak mocno oddziałuje na kogoś dzięki bywaj ps. jeśli mogę to> :* :)
Rekomendowane odpowiedzi