Miłka Maj Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 budzi nadinterpretację mogę nawet przyjąć założenie prawdy. ty masz swoje. ja swoje wyrzuty sumienia - skomlenia psa na łańcuchu być może nigdy nie usłyszysz. ja nie znajdę antidotum. suchy płacz boli inaczej. mój niepokój zamiast ciebie głaszczę
Vera_Ikon Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Jest w nim coś intrygującego. Ale szukam głębiej. Na razie + pozdr serdecznie
M._Krzywak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 My a między nami wyrzuty sumienia. Krzywak nie ma wyrzutów sumienia :) Ale pal licho, w koncu to sytuacja liryczna, zresztą dobrze napisana. Niech będzie. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 podobnie chyba przeżywa każdy z nas, trafiasz! pa
Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ogólnie wiersz mi się podoba, choć mam kilka uwag budzi nadinterpretację mogę nawet przyjąć założenie prawdy. ty masz swoje. ja swoje wyrzuty sumienia - skomlenia psa na łańcuchu być może nigdy nie usłyszysz. ja nie znajdę antidotum. suchy płacz boli inaczej. mój niepokój zamiast ciebie głaszczę pochylone słowa moim zdaniem nie są potrzebne do zrozumienia tekstu. pozdrawiam serdecznie plusowo Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 warsztatowym krakowskim targiem, małe zmianki i na lepsze odemnie plusy nisko isę kłaniam i pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 dobra, w takim razie głaskanie ścian zostawiam dla siebie (zamawiam!!) pisałem ci o tym nacechowaniu — to NIE jest dobry środek wyrazu, owszem, w ten sposób się wykorzystuje emocje słuchaczy, np w przemówieniach polityków, ale wydaje się, że poezja ma wyższe aspiracje dwa zdania przeczące obok siebie — tam mi coś się gryzie, nie wiem dokładnie co, być może to antidotum odstaje brzmieniem i konotacjami no i „suchy płacz boli inaczej” — Fioletko najdroższa, jedyna, ja tego nie mogę przełknąć;) wniosek mój — w środku za bardzo się zaangażowałaś w ten wiersz, za bardzo popłynęłaś — to ma niezaprzeczalny walor ludzki, jednak niekoniecznie literacki pisanie ma coś w sobie z rozszczepienia osobowości;) ściskam
Miłka Maj Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Vero, jeśli Cię zaintrygowało - to już dla mnie duży +, dzięki, że zajrzałaś, Pozdrawiam/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał, szczęśliwy z Ciebie człowiek:), dzieki za słowo i odwiedziny, pozdrawiam/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Stasiu, że znalazłaś chwilkę dla mnie :) Czy podobnie? Hmmm, Krzywak nie ma wyrzutów sumienia /hahaha/ ale skoro trafiam, to i tak dużo, papat/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Cię Espeno, dzięki za podszepty, faktycznie, do zrozumienia tekstu może i niepotrzebne są te zaimki, ale użyłam ich z premedytacją; chciałam w ten sposób bardziej zaakcentować osoby, spróbuj przeczytać jeszcze raz ten tekst, zobaczysz, że będzie miał inny charakter, jeśli wyrzucę to, co zaznaczyłaś kursywą, pozdrawiam/ V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już bez demonów?:) Miło, że zajrzałeś, pozdrawiam/ V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. Ściany Twoje :) Wiem, wiem, za dużo emocji, no ale ja cała emocjonalna jestem /hahaha -przecież wiesz/ Co się gryzie? on nie usłyszy, ja nie znajdę - proste /coś w rodzaju: oko za oko/ wrrrr, nie przełkniesz, bo sucho w gardle, ale dławi, jak nie wiem co :) Wybaczam, Vacusiu /mniam, mniam:)/ rozdwojenie? ależ mi propozycję składasz, hmmm, pomyślę - przeanalizuję, buziaki/V.
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już bez demonów?:) Miło, że zajrzałeś, pozdrawiam/ V. jak bym napisał że z demonami, to bys mi napisała żem monotematyczny, a demnony swoją drogą (-: W marcu 18-19 w Żyrardowie zawody taneczne, zapraszam będę startował (może jakiś pojedynek na parkiecie hehe nisko się kłaniam i pozdrawiam
Miłka Maj Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wow, masz już widza! A może rywalkę /ha,ha,ha:)/
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już się nie mogę doczekać (szyderczy uśmieszek, zacieranie rąk) nisko isę kłaniam i pozrawiam
Rekomendowane odpowiedzi