Amelia A.J.L. Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgiełk, trzask, krzyk... Pragnąca dusza, czekająca.. Stojąc na dnie oceanu łez, Wpatruje się w góre.. Błoga cisza,brak szelestu.. Kap, kap.. Odgłos kojący, Odgłos mi błogi!! Nie słysze, nie mogę.. Plusk, zgrzyt.. Nie chce, nie czuje!! A jednak nadal w tej błogiej ciszy, PODMUCH WIATRU.. Słysze, czuje, chce!!!! I znów.. Zgiełk, trzask, krzyk..
51fu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Och! Ach! Przepraszam, ale taki mały koszmarek Ci wyszedł. Bez urazy. Pozdr. // 51
indianeczka poetry:) Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A mi sie wydaje że w tym coś jest.... widać że naprawdę to czujesz....taki osobisty i pełny uczucia
Julia Valentine Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 oj koszmarek; wielokropki, wykrzykniki, wielkie litery, wersyfikacja, wymienienie, nie wiadomo po co, do tego literówki; kompletny banalizm; słabo, bardzo słabo! pozdrawiam serdecznie
Yasioo Zimiński Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 no, do tego nawet te wielokropki raz takie a raz siakie. zdecydowanie na nie. te "oceany łez" i w ogóle. własnie przechodzisz (jak to kiedyś nazwała Ona Kot): okres wielokropka:D charakterystyczny dla każdego początkującego. pozdrawiam serdecznie.
Espena_Sway Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 podpisuję się pod poprzednikami. wiersz słaby zarówno treścią jak i formą pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 kapały kropeleczki z pustej buteleczki wszystko wypiłem nic nie zostawiłem wiersz przeczytałem od razu zapomniałem nisko się kłanaim i pozdrawiam
Jakub Sajkowski Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wierszyk tragiczny, niestety. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi