Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Scena II -Raj Osoby: Adam A.- jako Adam Ewa Kos- Ewa Vacker Flickan- Wielki Brat Samo Zło- w pelerynie zła, która zmienia ją w węża Kamerzyści i ekipa- Statyści Tajemniczy jegomość- ..... Scena przedstawia- „4 pokoje ”wystylizowane na BIK BRADER (czytamy jak jest napisane) (wszędzie są kamery i ekipa montażowa) w sypialni Adam leży w łóżku, kuchnia w której urzęduj przy garach Ewa, ubikacja i pokój zwierzeń, który przypomina rajski ogród KURTYNA VACKER FLICKAN (głos słychać z głośników w całym „raju”) -w pierzu łoża leży leń odór wódy bije zeń krzywą „Pizą” namiot sterczy w pustym brzuchu głośno skwierczy budzik brzęczy w niebogłosy a zza ściany słychać głosy EWA -kochanie miałbyś może ochotę na zupę ADAM -ty mnie lepiej pocałuj w … przynieś pierwej wódeczkę cztery piwa i szklaneczkę i coś na przepitek zdrowego szklankę soku jabłkowego (Ewa idzie do pokoju zwierzeń nazrywać jabłek na kompot, nie zdając sobie sprawy, że między gałęziami czai się wąż) EWA (podśpiewując) -życie wiodę wspaniałe w raju jestem ciągle na niezłym haju Adam mnie bije tylko, ale to tylko czasami gdy zapominam i nie stoję nad garami VACKER FLICKAN- jako Wielki Brat -ekipa montażowa trzeba wyciąć tamte słowa przecież słuchają nas miliony program będzie skończony i poleci jakaś głowa (kamerzyści krzątają się przy sprzęcie) SAMO ZŁO -podstęp przyszykowany Jabłko dla rajskiej damy (po czym przyczepia na drzewie zakazany owoc) (Ewa wchodzi do pokoju zwierzeń i zaczyna wyszukiwać dorodnych na kompot, po chwil zauważa węża) EWA -coś ty za wstrętna paskuda tułów zielony paszcza ruda wynoś się lepiej na inne drzewo bo porozmawiam z kolegą co z takich jak ty robi modne buty WĄŻ -ja tu tak przypadkiem zajrzałem ukradkiem nie chcę się narzucać problemów wzbudzać więc doradzę jabłuszko ty śliczna dziewuszko EWA -jak jesteś taki pokraczny to będziesz pewnie smaczny (Ewa ciągnie węża za ogon, ten w przerażeniu chwyta się jęzorem za gałąź, czask prask- z jabłoni spadają wszystkie jabłka, pozostaje tylko to zakazane, a wąż traci jęzor) WĄŻ -sssssssss (czytamy bez S) (w myślach ssspier… mi ryj) EWA (podśpiewując) -usmażę pyszne kotlety na masełku- o rety! „szkoda żeś wężu tego nie wiedział wtedy gdy jeszcze na drzewie siedział jak tylko nogami dotknie ziemi to jego życie na gorsze się zmieni” (lekko zmieniony limeryk Ewy .K) TAJEMNICZY JEGOMOŚĆ Koniec tej obsceny Złazić mi ze sceny Kurtyna c.d.n
Ewa_Kos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Podoba mi się moja rola i nie mam zastrzeżeń; może tylko to,że mój prawdziwy ''Adam'' jest o niebo lepszy i nieporównywalny.Tu jest teraz scena i naprawdę pomysł super!!!Pozdrawiam cieplutko (możesz pisać )powodzenia. EK
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 najbardziej bałem sie twojego odbioru, ale jak jest pozytywny to dobrze majstruję już scene na ziemi i limpie, po wczorajszym wieczorze już wiem kto wystąpi hie hie nisko się kłanaim i pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Maćku! Tak mi źle z ''oczu patrzy''? EK
Julia Zakochana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no i kolejna scena świetna - lepsza od poprzedniej :) czekam na następone!
Regina Misztela Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 oj czekam z niecierpliwością, świetnie to napisałeś:) bardzo mi się podoba pozdrawiam serdecznie
Oscar Dziki Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 flickan, a nie flicken. zmien nim zauwazy:)
M._Krzywak Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 dobre, dobre, bardzo dobre, hehehehehehehehehheeheheheheheheheheheh, hahahahahahahahahahah, hihihihihihihihihihihihih :) Tak trzymaj, a wybacze, że nas na tańce nie zabrałeś :( Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 kurcze Maćku, coraz bardziej mi się podobają te sceny. zastanawiam się tylko, czy dla mnie też masz jakąś rolę ;). jeśli tak, to będzie mój aktorski debiut :P. pozdrawiam serdecznie plusowo Espena Sway :)
Eugen De Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Maciej! Ty powinieneś założyć kabaret autorski! brawo!
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie że się podoba, na ciebie przyjdzie kolej w 2 akcie (((-: nisko się klaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-:
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no poczekaj jak zobaczysz swoją kreację zobaczymy czy tak Ci się będzie podobać (((-:
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze prowadziłem, weszliśmy do knajpy i był taki tłok, że się ludziska pogubili i nic z tego nie wyszło, ale pamiętaj o lekcji salsy u Ciebie zakrapianej, no już nie będę pisał czy bo już o tym rozmawialiśmy dzięki za wzgląd
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-:
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spokojna głowa rola na debiucik się znajdzie(-:
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie jest głupi pomysł, tylko kto by chciał takie brednie recytować hie hie ale pomysł warty przemyślenia, czyli maślane masło do zjedzenia (-:
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale do końca i do całości to jeszcze daleka droga bo w planie jeszcze olimp, przynajmniej 3 sceny na ziemi, wątek w niebie i na koniec wielka poetyczna org.ia(-:
Rekomendowane odpowiedzi