nadolniaczek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 na chodniku nieopodal cukierenki z debowymi dzwiami tej co na wystawie ma glinianego aniolka tam gdzie kupuje ci gorace poczki a pani w granatowym fartuszku ma wnuczke o rudych warkoczach lezala lezala kobieta lezala jak by byla u siebie u siebie w domu, w salonie na zielonej sofie tylem do ulicy tylem do swiata przodem tylko do mnie fioletowy szlik powiewal na wietrze oczy pelne lez lez ktore nigdzie nie plyna czekaja czekaja na cud moze nie beda musialy opuszczac ukochanej wlascicielki moze jeszcze raz sie usmiechnie moze jeszcze raz uwiezy przymyka powieki lza rozpryskuje sie o chodnikowa plyte szepcze chyba odchodze odchodze by nie byc tak bardzo tak bardzo bespanska jak wlasnie teraz by nie byc twoja nawet przez chwil pare rozumiesz..? jeszcze tylko podaruj mi fioletowego tulipana tak na pozegnanie bedzie pasowal do szalika, do mych sinych ust do mej zmarzlej duszy bedzie tak melodramatycznie tak jak lubie tak wzniosle troche na pokaz ten ostatni raz niech chociaz pani z naprzeciwka o ta co sprzedaje precle wie ze odchodze pobiegl nie zdarzy mnie juz tu nie ma wlasnie porwal mnie ze soba wiatr zostalo tylko zmarzniete cialo pa
piernik Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Monolog, troszke ciekawy. Literowki! Popraw bledy. bye
Leszek Baliński Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 dość interesujące. dlaczego bez polskich znaków? pa Pozdrawiam
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 dla mnie przydługie jak na jedną myśl. mnie nie przekonuje. pozdro
Julia Zakochana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no ciekawie inaczej tylk owidziałabym końcówkę, ale nie bede pisac jak, bo to nie warsztat :)
nadolniaczek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 dziekuje za komentarze rady opinie miłe że czytacie :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi