M._Krzywak Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 a teraz pora usunąc ten dwie półki wyżej. Eugen - gratuluje :)
Eugen De Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Piotrze! Nie wiem jakiemu gremium mam dziękować, ale dla mnie to szok, przyznam się, że szukałem wiersza w dziale :P i pomyslałem,że został usunięty z powodu smiałości "obrazowej". Dziękuję! Dla mnie to wyróżnienie bezsprzeczne!
Eugen De Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oscarze! Oczywiście tak pomyślałem. Za czyją to się sprawą stało?
Eugen De Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Letnia, no to się cieszę, że było gorąco! Dzięki. Przeniesiono mi wiersz i teraz nie wiem co z tym robić?! Szok! Poprzeczka wyżej! Dzięki.
Eugen De Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Ten o cieniu? chyba tak zrobię! Dzięki, pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Saniasławo! Właśnie się upajam(upijam!). Mam stres z powodu podniesienia tej poprzeczki! Pozdrawiam.
Regina Misztela Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 bardzo dobrze na mnie zadziałał, na dworze tak zimno => zadowalający efekt drżeć bym chciała, a ni ma powodów, ni ma;( Reginka pozdrawia nocną porą
Tali Maciej Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 pamiętam jak komentowałem twój pierwszy erotyk, jak mnie zniesmaczył barwnością metafor, tym razem widać tą mistykę w wierszu, tą zapisaną na papierze krótką historię ukryte obrazy w słowach to jest to nisko się kłanaim i pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Ten o cieniu? chyba tak zrobię! Dzięki, pozdrawiam. Nie o cieniu, a Kasi 1986 :) Pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Ten o cieniu? chyba tak zrobię! Dzięki, pozdrawiam. Nie o cieniu, a Kasi 1986 :) Pozdrawiam. Michale, nie rozumiem, jaki o Kasi 1986? a to ciekawe? Jaka Kasia? Jaki wiersz? Pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki MAciej. Ale nie wiem czy temu wierszowi będzie tutaj lepiej? tutaj mało komentarzy! Dział :P żyje! Pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Regino! No witam w moich progach i cieszę się, że dreszcze, że drżenie.... Pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No Jula Zakochana, dzieki wielkie za budujący wpis i komentarz. Pozdrawiam i cieszę się, że wiersz wywarł tak namacalne wrażenie.
Eugen De Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Espeno dziękuję za pozytywny komentarz. Wpisz Egon Schiele w internecie - i wyskoczy dużo! Pozdrawiam. heh, już zobaczyłam. artysta czerpał wiele natchnienia z ludzkiego ciała i erotyki. jeden obraz nawet kojarzyłam, tylko nie wiedziałam że jest jego autorstwa. Cieszę się, że ci się podobało jego malarswo. Szkoda,że tak młodo zmarł w wieku 29 lat. A Roessler to był jego marchand czyli taki dzisiejszy sponsor, który dbał o zakupy jego obrazów i reklame. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Eugen De - wydaje mi się ten wiersz kolejnym przetworzeniem słynnego "narysuję dla Ciebie aniołka ..." - nic z uniesień, nic z wyniesień, kilka przebłysków z ukłonikiem i pozdrówką MN
Eugen De Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłą wizytę. Przyznam się, że nie sugerowałem się "narysuję dla Ciebie aniołka", a raczej powodem stało się malarstwo Egona Schiele'go i wiersz Szymborskiej "Radość pisania".Pozdrawiam serdecznie.
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłą wizytę. Przyznam się, że nie sugerowałem się "narysuję dla Ciebie aniołka", a raczej powodem stało się malarstwo Egona Schiele'go i wiersz Szymborskiej "Radość pisania".Pozdrawiam serdecznie. rozumiem - mimo wszystko sam wiersz nie przedstawia tego - ale będę pamiętał by w kolejnych Twoich wierszach nie wytykać - tylko spróbować wejść w Twój krajobraz z ukłonikiem i pozdrówką MN
Eugen De Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja generalnie funkcjonuję w Dziale P, tutaj jest tylko ten jeden wiersz, przeniesiony przez Pana Piotra Snockiego, nie wiem jakie konsylium o tym decyduje? Zapraszm więc na forum Działu P. Dziękuje i pozdrawiam.
jacek_sojan Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Bardzo dobry wiersz, pełna władza nad słowem, tekstem; jesteś demiurgiem! czyli artystą! podziwiam - J.S.
Rekomendowane odpowiedzi