Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 być może słowo wreszcie pozbierane z liter stanie się całością doskonałą wypowiedzianą w odpowiedniej chwili dla dodania pikanterii określonej zabawie potocznie zwanej - gra wstępną. A wtedy poczucie więzi stanie się na tyle rzeczywiste że już tylko wniknąć i modlić się o orgazm wielokrotny. duszy.
Jędrzej Burszta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Strasznie lubię takie zabawy ze słowami i ten typ wierszy. Świetne, jak zwykle. Zresztą, co tam się będę wymądrzał. ;-)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja niestety mam takie "zboczenie" zawodowe:):),że wiesz co:):):) więc stwierdze tylko , ze jest : sama wiesz ,że dobry:):):)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niewiem dlaczego ten komentarz wyskoczył pod jakas natalią to wyżej pisałam ja STYLA:):):)
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zacznie się...coś tak czuje :-)sciskam
Rekomendowane odpowiedzi