stanislawa zak Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Babcia na pedała - by nie dostać ejca- gumki założyła,co były na jajca. Na rowerze babcia może śmigać śmiało zabezpieczyła się dobrze dbając o ciało.
Miłka Maj Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 O zdrowie spokojna siadła przy kolacji przed telewizorem - w wiadomości patrzy; o zgrozo, a cóż to? Babcia zzieleniała, gdy o ptasiej grypie coś tam usłyszała. Biegiem do komórki, gumki szybko zciąga, męczy się kobita, aż nosem pociąga: "No i jak tu jeździć, gdy choroby straszne, jak nie ejcem kichnę - to kondorem kaszlnę."
stanislawa zak Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 świetnie Miłko!
le_mal Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 na rowerze babcia znowu do apteki może by tu kupić na wszechstronność leki.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 trzeba może i dziadkowi gumkę założyć będzie bezpieczniej i zdrowiej
le_mal Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 raz dziadkowi gumka spadła i wleciała mu do jadła teraz dziadek gumkę żuje po podłodze ciągle pluje.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 a może babcia pedałuje na dziadku a nie na jednośladku?
le_mal Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 chyba lepiej jest na dziadku bo po jednośladku zawsze boli coś na zadku.
Miłka Maj Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 oj z tym zadkiem, to nigdy nic nie wiadomo :) pozwolicie, że trochę klasyki:Romeo i Julia, Verona, romantyczny nastrój, księżyc i rozgwieżdżona noc. - Romeo, czy nie pragnąłbyś, abym wzięła w dłonie twą męskość i pieściła ją, tak byś odczuwał niezwykłą rozkosz? - Co Ci przychodzi do głowy, miła moja! Jakże miałabyś używać swych przeczystych dłoni w takim celu! Nie, nie, nigdy! - Romeo, ukochany, a czy nie chciałbyś, abym ujęła twą męskosć i włożyła ją sobie między uda, tak byś osiągnął rozkosz nieznaną dotąd żadnemu człowiekowi? - Przenigdy! Nie pozwoliłbym na to, by Twoje uda, tak delikatne i gładkie, tak jasne i nieskazitelne, dotykała tak nieczysta część mojego ciała. Nie ukochana, nigdy! - Och, kochany, a czy nie pragnąłbyś włożyć go w moje usta, osiągając stan, w którym ciało i duch oszaleją wprost z rozkoszy? - Nigdy! Nie mógłbym nawet pomyśleć o zbrukaniu twych słodkich ust, z których płyną słowa najpiękniejsze i które opiewają Twoją miłość do mnie! - No dobrze, Romeo, ale musimy chyba pomyśleć o jakimś innym sposobie, bo już mnie strasznie d*** boli!!! i już będę grzeczna, słowo :)
le_mal Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Hej Miłka! to od rana się uśmiałam,a wstałam dzisiaj lewą nogą!Macham do Ciebie łapkami.Na po morzu cieplwj ,tylko -10.
Rekomendowane odpowiedzi