Tali Maciej Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach te piekielne konszachty wszyscy by tylko w piekłe, a ja bym chciał do raju
Sceptic Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Dobre dobre, zarechotać, dobrym rymem napisane, Gałczyńskiego to robota lub innego mistrza słowa... Tali Maciej - cóż ja widzę! Mało znana to persona Oto błąd - do wszystkich krzyczę to talenta objawiona! A że rymem snadź nie piszę Rychtyk wybacz bumelanctwo Lecz gdy twór tak dobry słyszę Trwaj, trwaj wiecznie tragifarso!
Sceptic Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czy tym poematem pięknym Który temat ów przedłużył Na choć małą rólkę sobie Zacny Sceptyk nie zasłużył?
Tali Maciej Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 w akcie III Sceptyczna rola będzie tam gdzie diabłów wkoło wszędzie więc się szykuj moncium Panie na kunsztowne społem granie
Sceptic Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ślicznie dziękuję i już się szykuję
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Och Macieju! Czekam niecierpiliwie na akt drugi. Nie przeciągaj antraktu, bo mi ślepki z ciekawości wyjdą. Ode mnie duże brawa, mówiłam, że nudzić przy Tobie się nie można! :)
Tali Maciej Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki uśmiech od ucha do ... nosa hie hie
Eugen De Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja poejrzewałem, że bohaterowie bedą mówić albo wyjatkami ze swoich wierszy albo ze swoich komentarzy?! Ale zabawa przednia. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będą cytowane fragmenty z komentarzy i wierszy, więc dobrze podejrzewałeś
M._Krzywak Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 a 28 odegramy to około godziny 2-3 w nocy.... Tfu, raczej 29 :)
Tali Maciej Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak zrobimy już się nie mogę doczekać ,coś czuję że bibka będzie niezła wczoraj dziewczyna mnie prawie rzuciła, no powiedzmy że jest ŹLE, więc ja się już dziś zgłaszam na przewodniego ochlejmordę
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 tragikomedia z jajami:D
Tali Maciej Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-:
Ewa_Kos Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja też buźkuję i tak jak mówiłam czekam na ciąg dalszy,bo jest ''ok'' Pozdrawiam ciepło, bo ziiiimmmno! EK
Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odemnie również buźka (-:
Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ty już w następnej scenie w raju jako Ewa, mam nadzieję że przebolejesz swoje kwestie bo są dość, jakby to powiedzieć... straszne
krwawa-mary Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 No i już nie mogę się doczekać dalszej części ;) Ciekawa jestem kto wystąpi :)
Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 zdradzając rąbka tajemnicy Adam i Ewa, wkońcu ma być w raju, plus jeszcze dwie osoby ale tego już nie zdradzę, scena druga nie jest dobra ale 3 już bardziej, ale bez drugiej nie było by rozwinięcia akcji, druga będzie miała zabarwienie czarnego humoru, przejaskrawionego chłolernie
krwawa-mary Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Kocham czarny humor ;) Masz moje krwawe uznanie za to dzieło :)
Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hie hie hie teraz muszę jakąś krwawą wampirzyce obsadzić w 3 akcie
Rekomendowane odpowiedzi