Magdalena Drec Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 mój anioł ma przydymione skrzydła zwisa pomiędzy sufitem a podłogą jego mięsiste usta rozciąga uśmiech gdy pochyla głowę aby na mnie spojrzeć milczy drgając leciutko dla podtrzymania równowagi niekiedy tak dla zabawy podchodzę cichutko i wspięta na palcach wyrywam mu pióra jedno po drugim aż ból stanie się nie do wytrzymania a anioł zacznie syczeć przeraźliwie wtedy przytulam jego głowę do mego policzka gładząc czarne włosy aż znowu zamilknie
Ewa Rajska Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ojj, tak sie z wlasnymi aniolkami nie robi:) ale poza tym, to ok, chociaż fragmenty wydaja sie jakies znajome... pozdrawiam cieplo ER
Tali Maciej Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 "a anioł" nie potrzebnie a przed aniołem jakoś źle się to czyta, usuń "a" nic nie stracisz treść nawet ujdzie, ale za sadyzmem nie prezepadam więc końcówka,mnie odrzuca reszta nawet nawet nisko się kłaniam i pozdrawiam
Arena Solweig Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Nawet sympatycznie jak o aniele… a we mnie diabełek wstąpił i dla zabawy przerobiłam drugą zwrotkę. Proszę nie brać mi tego za złe. ;) Pozdrawiam serdecznie Arenaniekiedy tak dla zabawy podchodzi cichutko wspina się na palcach wyrywa mi pióra jedno po drugim aż ból stanie się nie do wytrzymania a zaczynam syczeć przeraźliwie wtedy przytula głowę do mego policzka gładząc czarne włosy i znowu staję się anielską duszą
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 To idzie chyba o pająka. Całkiem, wtedy.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poskromicielskie.
Lady_Supay Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Paradoksalnie - kojarzy mi się z dzieckiem. ;) Ktoś mi kiedyś powiedział, że o aniołach trzeba umieć pisać... Pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Oczywiście że o aniołach trzeba a nie można pisac bardziej wzniośle. Pozdrawiam Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi