Bartosz_Cybula Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jak w temacie. Czyli kto z regionu? Jak widzicie poezję warmińsko-mazurską. Czy znamy poetów z tej krainy?
Ewa_Kos Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czuję się pozdrowiona, a Warmia i Mazury - cudna kraina dla artystów wszelkiej maści. Pozdrawiam z Wielkopolski. EK
Bartosz_Cybula Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 także czuję się pozdrowiony ;) Ja jestem z dawnego Soldau, ale bardziej mi się podoba gdzie indziej (także Mazury) Pozdrawiam
melisa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 mazury, a jakaże! cudowna kraina :) poetów ci u nas dostatek Lyck
jasiu zły Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 A jest taka kraina? Pierwsze słyszę.
Bartosz_Cybula Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słowo kraina należy czytać jako w cudzysłowiu Warmia i Mazury w zdecydowanej wiekszości zawsze jest wymieniana jako jedna kraina :P
melisa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam rodzinę w E. :) kogo? może znam ;)
Kai_Fist Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 skrajnie południowy Mazur się kłania. ...troche lasów nam jeszcze zostało ;) Pozdrawiam, Kai Fist
Bartosz_Cybula Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A my chyba z tej samej skrajnie południowo mazurskiej "wsi"?
Ona_Kot Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jeszcze zdążę się ukłonić z serca Warmii (i tylko ;]) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwaqżaj bo dzi wuszka ma jedną warmińską a drugą mazurską cycuszkę krainę jezior ma chyba symetryczną naturę fantastyczną trochę komiczną ale filozoficzną i biologiczną
Ona_Kot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to by było porażające czytać wiersze kogoś z kim się piło wódkę ;] pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi