Etiuda G-Dur Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 dziadku z ręką o kuli pamiątką po drugiej światowej babciu w wełnianej spódnicy doglądająca kartofli kocie na jedno oko zielone trochę przyślepy myszko kościelna szara tak biedna że aż wesoła krzesło i stole drewniany kwintesencjo prostoty tak mi dziś do was daleko
ANIAKA Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 nie moje,nie czuję .Odniesienia dziwne.... a w zasadzie dlaczego Ci daleko...to wyraz tesknoty do... nie bardzo rozumiata pozdr
Etiuda G-Dur Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Daleko jest mi ( i nie tylko mi, bo ogólnie współczesnym ludziom ) do tego co proste i w swej prostocie tak dobre. Ciągle chcemy mieć więcej i więcej, byc kimś lepszym, być wogóle kimś. A przecież tak niewiele potrzeba. To tak w dużym skrócie... pozdrawiam
Yasioo Zimiński Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 temat absolutnie mój i nawet wykonanie niczego sobie, ale jednak posiedziałbym jeszcze troszke nad tym, bo moim zdaniem z tego można niezły wiersz zrobić...
Etiuda G-Dur Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Heh, dzięki Yasioo, jeszcze nad nim popracuje, gdyż ta tematyka jest mi bardzo bliska. pozdrawiam...
nefertari Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja bym wycięła kwintesensję prostoty i dała ją w tytule:))) będzie ciekawiej
Zielony promyczek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Podoba mi się ten wiersz, jest w nim jakaś zaduma, tęsknota...
Waldemar Talar Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Bardzo cennie temat twego wiersza poniewaz też często tesknie.Duży plusik. pozdrawiam Waldemar
Agnieszka Szewczykowska Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 tak, to co lubię ujetę w tak pieknych, bo prostych slowach :) pozdrawiam, czekam na kolejne Twoje wiersze :)
Tali Maciej Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 fajny wiersz tylko w puencie czegoś brakuje, jakby podsumowania całości, skłaniam się do sugesti Yasiia aby jeszcze nad tekstem posiedzieć, bo może być naprawdę dobry nisko się kłaniam i pozdraiwam
Rekomendowane odpowiedzi