Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - tak to jest z tym naszym pisaniem -                                                                               Pzdr. Witam - raz na wozie raz pod wozem - miło że zajrzałeś -                                                                                                      Pzdr. Witam - taka poetycka fantazja - dzięki za komentarz -                                                                                                     Pzdr. Witaj - cieszy mnie ta moc  - dzięki -                                                                    Pzdr. @mariusz ziółkowski - @Ewelina - @Domysły Monika - dziękuje - 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - tak bywa - ale fajnie że czytasz -                                                                            Pzdr. @Rafael Marius - dzięki - 
    • @Leszczym

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ech, no mój komentarz nie dotyczył poezji. Przy ogromnej różnicy zdań i emocji które temu towarzyszą, łatwo o iskry i ciężar słów, które mogą paść, których nie da się zapomnieć. Żadne przepraszam nie usunie blizn po wyciągnięciu raniących gwoździ. Nie warto niszczyć mostów, bo może właśnie przyjdzie nam nimi wracać. To tak na zaś :) Polazłam za daleko, poza wiersz, tak zwyczajnie przejęłam się nim lub sytuacją. Do wiersza dodaję przeróżne dziwadła czy zmyślenia, jeśli tak było i u Ciebie, zapomnij proszę o tym, co napisałam. Tymczasem,

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...