Anna Sieczko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kroplą być zaznaczyć ślad ciepły głos duszy dać bursztynem w dłoni.. być wiosną radosną co sieje nadzieję szeptem westchnienia barwnym motylem by oczarować Twą duszę na chwilę.. wywołać uśmiech zatrzymać w biegu rozbudzić marzenia dać wiarę istnienia..
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ładny wiersz. Ale... "szeptem westchnienia" - tego nie rozumiem ? Poza tym wszystko ok, mimo, że nie ma w nim nic szczególnego i wyróżniającego to podoba mi się (wyczuwam delikatny nastrój :) ) Pozdrawiam serdecznie [sub]Tekst był edytowany przez Piotr_Sanocki dnia 20-11-2003 13:49.[/sub]
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dodaję: ...i za szybko czyta się ów tekst, a jeżeli zbyt szybko, to nic nie zostaje
dorottta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 słodziutkie, zwłaszcza to "wiosną radosną", " szeptem westchnienia/ barwnym motylem", wszystko wiadomo, żadnej tajemnicy w tym tekście. pozdrawiam.
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...przypomina mi "Życie cudem jest" De Su Piotr Mogri
Plum Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oczarowałaś mnie tym wierszem uśmiech też wywołałaś i jeszcze jedno wierze że istniejesz i wszystko wokuł.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sugerował bym jedną drobną zmianę - pierwszy wers przenieść na ostatni - wydaje mi się, że odkrywanie kart już na początku nie daje możliwości "rozrysowania krajobrazu" - ale to tylko moja sugestia - po za tym wiersz jest OK - ;);););) pozdr. W_A_R
Rekomendowane odpowiedzi