stanislawa zak Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ludzie mają dziwne rządze: oko za oko, ząb za ząb, a dupa za pieniądze.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Bo kto daje bez pieniędzy Nie uchroni się od nędzy A z doswiiadczeń rzecz wynika Kto nie daje,też nie bzyka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to idzie o te żądze gdzie ja rozumem nie rządzę?
Ewa_Kos Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 czy to idzie / kochana pani moja o te żądze / co pochowaliśmy w pokojach gdzie ja / w końcu się pogubiłem rozumem / mądry cię nie skrzywdziłem nie rządzę / i nie udzielam się w rozbojach
le_mal Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 gdyby wszystkie rządze z rozumem na świecie to za mało byłoby dzieci.
stanislawa zak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Dzieci za mało, żądze za pieniądze, za to wyjście za darmochę całą.
Rekomendowane odpowiedzi