Zofia Honey Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Okazja dla złodzieja prawda tak oczywista, lecz w życiu jak poemat fach wybrał moralista. Pieniądze, cennych parę rzeczy kusi w mieszkaniu. Tylko opróżnił barek, chciał przeciwdziałać chlaniu. Wszystko na miejscu swoim dalej było o świcie. Przetarł oczy zdumiony, trzeźwiejący właściciel.
Vera_Ikon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zabawne :) Czy Pani pije do mnie? Ja juz wytrzeżwiałam po Sylwestrze :) Ładne, miło się czyało. pozdr
Tali Maciej Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 to fakt fajnie się czytało lubie jak ktoś dba o formę i rytm w wierszach rymowanych, ten sprawia wrażenie przemyślanego odemnie plus nisko się kłaniam i pozdrawiam
Zofia Honey Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skąd podejrzenie? - przecież wiem, nie z innych śmiac się - lecz z siebie :) Pozdrawiam serdecznie Zofia
Zofia Honey Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel wcześniej nie pomyślał dobrze, że choć wiersz przemyslał rowniez pozdrawiam Zofia
Eugen De Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Tytuł wyjaśnia wszystko.Wolałem jednak pani wiersz poprzedni, filozoficzny.Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Lekko, przyjemnie i z morałem.. Ale ten złodziej - moralista dziwny chłop, zamiast wynieśc i przepic... potem. No, chyba że to sam właścieciel był :) Plus, bo jakże inaczej ? Pozdrawiam.
Kirke szalona Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Uśmiałam się, fajne. Lubię takie zabawne kawałki. :-) Pozdrawiam serdecznie! Asia
stanislawa zak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zosiu, świetnie ukazałąś moralność samego włąściciela tejże samoistnej balangi, pozdrawiam i do ulu, dla wielu na pouczenie! pa!
Łukasz,_Tczew Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 coś... jakby o mnie... żartuję, fajne!
Faust Fryc Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 wiersz podoba mi się.. i kojarzy mi się z fabułą " Pusty dom " gdzie złodziej korzystał z domu... z lodówki.. z noclegu a w zamian za to sprzątał i porządkował wszystko :]... oczywiście gdy nie bylo wlascicieli .... polecam film... :] wiersz plus :] peace !
Zofia Honey Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakie ziarno taki zbiór tylko duszę trawi ból.
Zofia Honey Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję pięknie za "Lekko, przyjemnie i z morałem."
Zofia Honey Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hihihi - życie jest dużo zabawniejsze... Równiez serdecznie!
Zofia Honey Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, na pouczenie! Dziękuję i pozdrawiam rownież
Zofia Honey Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak? Dziękuję i pozdrawiam Zofia Polecasz? - to obejrzę :) Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi