Miłka Maj Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 wokół jej szyi zaciskasz dłonie splątane idealną miłością - coraz mocniej dusisz pieszczotą wypielęgnowanych palców wszystko masz porządne - pracę dom dzieci obiad i psy wyczesane szczotką jedynie ona nie mieści się w ramach
Julia Zakochana Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 hmm.. rzeczywiście nie wiadomo.. czy to zona czy kochanka... idealna miłość... to raczej nie kochanka... bo zawsze byłby strach że sie wyda.. tak więc nie do końca ideał... ale jak ona sie w ramach nie mieści... to pasuje na kochankę... no ja nie wiem ale jak sie żona w ramach nie mieści... jak obiad jest porządny.. hcyba że sobie sam gotuje? heh, takie moje pierwsze mysli impulsywne.. podoba mi sie.. tylko kto to.. no żona czy kochanka... hmm
Ona_Kot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 trochę niekonsekwencji tu jest tekst z tych "takich sobie" co to mnie ani ziębią ani grzeją przykro mi, pozdrawiam
Łucja Kucińska Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Wiersz mi się podoba - myślę ,że żona i kochanka to jedna i ta sama kobieta, autor zwraca uwagę na to, że taka kobiet to rzadkość - a w ramach mieszczą się albo zony albo kochanki , a nie dwie w jednym ciele. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 to tak jak zagłaskac kota na śmierć- idealność- z cyklu- i tak zle i tak niedobrze,pa
Miłka Maj Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 no i rozszyfrowałaś mnie Łucjo,:)) taki faktycznie był zamysł, tytuł podpowiedziała mi Stasia swoim pytaniem w warsztacie, za co wielkie BUZIIII, pozdrawiam/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tak właśnie jest, poniekąd,:)
vacker_flickan Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 „wszystko masz porządne - pracę dom dzieci obiad i psy wyczesane szczotką” to fragment z mięchem, podoba mi się zakończenie takie sobie, właściwie na tej szczotce można skończyć — i tak wiadomo, o co chodzi dalej pozdr
Vera_Ikon Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Póżno tu trafiam, ale się podoba :) Dzieki za nakierowanie :) pozdr Weronika
Rekomendowane odpowiedzi