Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 u zarania próbuję zerkać na siebie z perspektywy przybieram kąt załamania nie zawsze odpowiedni skrobanki sobie nie zrobię - mam zbyt krótkie paznokcie zresztą szkoda gładkiej skóry skończę z tym winem podobno butelki przygniatają kreatywność
nefertari Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 lubię krótkie acz treściwe wiersze. "u zarania" - jakoś mi się nie podoba:)
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 dziękuję za krótki i treściwy komentarz :) cóż, początkowo wiersz zaczynał się od u progu, jednak zmieniłam, bo wtedy dwa słowa zaczynały się na pr. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
M._Krzywak Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Krótki komentarz, bo się nie ma czego czepiac ;) To "u zarania" też mi nie pasuje. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 fajne, krótkie, węzłowate a ja kuszę zapasem zacnych w piwnicy w Lesie Księżnej nie przygniatają spowiedź na miejscu
Tali Maciej Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 fajnie się czytało "u zarania" mi pasuje, nawet fajnie że jest na początku, ciekawie wprowadza ogólnie plusuje nisko się kłaniam i pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 To ''u zarania'' to jak ''na początku'' moim skromnym zdaniem, może zostać. Treść mi się bardzo podoba,niektóre wersy bardzo na czasie.Pozdrawiam cieplutko. u nas wiosna. EK
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się z tego, że Pan tak uważa. cóż pomyślę jeszcze nad tym u zarania pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, zapasy to chyba każdy w domciu ma ;). dziękuję Panu za odwiedziny i komentarz a teraz za zdrówko w nowym... ;P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maćku, bardzo mnie ucieszyło Twoich kilka słów, dobrze wprowadzają w Nowy Roczek pozdrawiam noworocznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, to dobrze, że Ci się spodobało. cóż staram się by było na czasie :) u nas znów napad śniegu pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 u zarania dziejów" słowo wychodzi z mody, i dobrze że o nim przypominasz, podoba sie ! ale lepsze czytałam Twoje!radości, zdrowia i tego co najjj, pa!
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, dziękuję za odwiedziny i komentarz. cóż pisałam lepiej, ale nie zawsze idzie tak samo naskrobać ;/. ja Tobie również zdrówka, słonka na niebie i uśmiechu na codzień Espena Sway :)
Ona_Kot Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 jakoś nie dla mnie pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla każdego co innego pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Środek najsmaczniejszy, ale końcówkę ciężko się przełykało. pozdrawiam /Arek
Eugen De Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Przewrotny i bardzo ironiczny,aż chciałoby się dłużej czytać, a tu tak kótko?!Pozdrawiam. Plusss...
Espena_Sway Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, póki co cieszę się, że jakoś go przełknąłeś bez zaksztuszenia ;) pozdrawiam serdecznie zimowo Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugen, cóż nie miałam pomysłu na więcej. zresztą zwykle piszę wiersze tej długości pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
ANIAKA Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 wogóle wyrzuciłabym pierwszy wers,sens jest do odczytania i bez niego,podoba mi sie i podpisuję się pod nim tez-ostatnio przygniataja mnie butelki, pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi