Natalia Kukuła Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Doprowadziła mnie do płaczu, Trafiła w czuły punkt, Powiedziała wszystko to czego bałem się usłyszeć, Moja zazdrość i zgryzota wypłynęły jak jad, Który krążył w moich żyłach. Mógłbym mieć w sobie trochę więcej miłości, Bądź mniej. Abym nie bał się jej zranić. Abym nie chciał. Cóżbym dał aby mnie kochała. Cóżbym dał aby mnie nienawidziła. Byłbym zły, bądź dobry; Teraz jestem...
Dominika Skurzok Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wiersz mi się podoba. Można by troszkę popracować nad formą... Pozdrawiam!
Julia Zakochana Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 wszystki podane na tacy... nie zatrzymał mnie niczym niestety
Quimeen Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Cóżbym nie pisze się czasem tak? : cóż bym.
stanislawa zak Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 do warsztatu! pozdrawiam życzliwie i serdecznie , zdrowia z nowym Rokiem!
Ona_Kot Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 nic tu nie ma ciekawego ani treści ani formy ani pomysłu pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi