Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 ciągle trzymasz ten stary numer rytualnie sprawdzasz siłę woli więcej przeciw niż za często szepczesz w odbicie bez wyraźnego przekonania głupia punkt widzenia jest zmienny spójrz nad–wrażliwość wyssana z mlekiem pod–świadomość przykurzonych relikwii wewnątrz dudni rwące chcę wyjść z obcisłych oczekiwań przekroczyć cholerne od do nie trafić na listę zaginionych i przed lustrem nie patrzeć w podłogę
Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wiersz po małym remoncie. Zapraszam.
Lady_Supay Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgrzyt logiczny w II strofie - "szepczesz w odbicie". Pozdrawiam PS Sorry, ale dziwnie się czyta, "i" mimowolnie nabiera jakiejś twardości. ;)
Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie ten zgrzyt? Nigdy nie szeptałaś do swojego odbicia? Dla mnie brzmi to całkiem logicznie. Ale cóż, tyle interpretacji, ilu czytających. Dziękuję za wizytę. Pozdrawiam - Meg
Lady_Supay Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Do odbicia szeptałam, ale w odbicie patrzyłam.
Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 W odbicie można patrzeć i posyłać słowa. Toż to poezja, a ona pełna chociażby pozornych absurdów.
Lady_Supay Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Cenna to dla mnie nauka. Żegnam uprzejmie.
Eugen De Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zacytowałem te, które mnie rażą, jakoś fonetycznie i logicznie zgrzytają. W wierszu jest dużo bardzo interesujących wyrażeń jak" przykurzone relikwie" czy "obcisłe oczekiwania", ale inne nie pozwalają nimi się cieszyć. Czyta się bez płynności, bo zaczepiam się o nierównosci stylistyczne. Pozdrawiam.
Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ubolewam, że w Twoim odbiorze coś zgrzyta , ale ma prawo tak być. Ciekawe jest natomiast zjawisko "siły sugestii" wśród komentujących. Czasami wręcz zadziwia mnie fakt, jak bardzo człowiek nań podatny. Dziękuję za wizytę. Pozdrawiam. Meg
Eugen De Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nie ulegam żadnym siłom, ani sugestiom. Moj wczesniejszy komentaż możesz odbierać poprzez pozytywy.ale wers "wewnątrz dudni rwące chcę" nie brzmi najlepiej i nie muszę sugerować się czymkolwiek innym jak tylko Twoim tekstem. Pozdrawiam serdecznie.
Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem cieszy mnie to ogromnie. Sprecyzowane opinie mile u mnie widziane. Jeszcze raz dziękuję za czas. Serdeczności:)
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 trochę ciężko się czyta, ale ma kilka bardzo dobrych momentów - w trzeciej zwrotce naj pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ukłony ślę - dziękuję:) Pozdrawiam - Meg
Meg Sant Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A i z powodu tych kilku momentow miło:) Thx:) Serdeczności.
Ona_Kot Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 momenty nie czynią wiersza, niestety pozdrawiam
Meg Sant Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Momenty składają się na wiersz. Pozdrawiam.
Meg Sant Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Że nie wspomnę o ich komentarzach. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi