Julia Zakochana Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 bo mi potrzeba wybrzeży poprószonych kawałkami wieczorów gdzie finezyjną linią płatek za płatkiem układają się na mnie dźwięki na fioletowo szarych łąkach niebo rozpina płynność arkad* spod twoich palców tryskają nitki zimnych ogni a na ścianie rosną nietrwałe popielate sploty muzyką kształtowane umykają z akordami cienie * fragment z piosenki Grzegorza Turnaua pt. "Znów wędrujemy"
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Kolejny przyjemny wiersz dziś na forum :) fajnie... pozdrawiam cieplutko i noworocznie /Arek
Quimeen Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Nie lepiej napisac: fragment "Piosenki" Baczyńskiego. W końcu to jego słowa.
Kirke szalona Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Julio popraw proszę "popruszonych" na "poprószonych". Wybacz, że się czepiam ort. ale takie to już skrzywienie scrabblistki. :-) Wiersz ładny, z klimatem, zabieram sobie. ;-) Pozdrawiam cieplutko! Asia
Julia Zakochana Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 o kurcze! No nie zauważyłam błędu... dobrze, że już poprawiłam... :) dziękuję za komentarze:)
Julia Zakochana Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałam że to Turnaua, zeby czytając to można było sobie zaśpiewać i żeby kojarzyło się z piosenką :)
Rekomendowane odpowiedzi