Beenie M Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Twoje milczenie więcej mi mówi Niż słowa z myśli naprędce tkane Już nie będziemy świata malować Kolorowymi z tęczy farbami Zanim dźwięk jakiś przerwie tę ciszę Barwną paletę schowam w szufladzie I chociaż może to zbyt naiwne Na podorędziu zieleń zostawię
M._Krzywak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 No właśnie, troszeczkę to za naiwne... Pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 ... i mimo to dziękuję za poświęconą chwilkę. Pozdrawiam ciepło
Eugen De Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wiersz o rozstaniu miedzy nimi, o czekaniu na przerwanie ciszy. Subtelny, może nie naiwny, ale bardzo kobiecy. Czy wszystko musi być nowe i odkrywcze? Uczucia się nie starzeją!
Agnieszka Szewczykowska Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 bardzo mi się podoba, nie uważam, ze jest naiwne, lubię takie subtelne wiersze, lubię takie obrazy, które tutaj autor zbudował, takie połączenia słów, pozdrawiam
Yasioo Zimiński Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 mi też się podoba w pewnym sensie, na pewno nie ma tu jakichś strasznych zwrotów i matofor prostych. jest napisany poprawnie i tyle. a że temat nie jakiś super nowy to inna sprawa:) w każdym razie wiersz poprawny:)(dla mnie) pozdrawiam serdecznie.
Yasioo Zimiński Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 fe! brzydki strasznie tytuł:)
Yasioo Zimiński Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 fe! brzydki strasznie tytuł:)
Beenie M Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Uf, a już myślałam, że ciąg dalszy "opr". To prawda, nie jestem zbyt oryginalna i nie znajdziecie u mnie wydumanych metafor, ale cieszę się, że mimo wszystko jest ktoś, komu się cokolwiek w moim pisaniu podoba. Eugen De, Agnieszko, Yasioo - pocieszyliście mnie nieco, za co dziękuję i pozdrawiam ciepło.
Piast Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ja tam też go ciepło czytam i pozdrawiam miło Piast
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Piast - znowu niespodzianka. Miły gościu dziękuję za wgląd i ciepłe słowo. Pozdrawiam
Piast Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Tak w pierwszej chwili, po pierwszym czytaniu, nie przyszło mi do głowy, czumu zieleń zostawisz, ale zaraz zrozumiałem, że chodzi tu o nadzieję, o nowy początek, o świeżą myśl budzącą się do życia, jak pączek na wiosnę, gdy tryska sokami na widok słońca, światła, ciepła, miłości... (...kończę tak myśl z 14 marca) Pisz, Beenie, pisz bo trudno znaleźć tutaj mądrą - prostą formę. Wszyscy wciąż się uczymy... Nie chcę być zmuszany do siedzenia i dumania nad tym, co kto napisał, trzymając słownik wyrazów obcych w ręku i męczyć się nad zagmatwanymi zwrotami. Chcę przeczytać raz, także drugi, a może trzeci... i już wiem, o co chodzi, a przy okazji, nieświadomie nauczyć się nawet na pamięć najprzyjemniejszych strof. A gdy ciebie czytam, do niczego nie jestem zmuszany, a więc się nie męczę... Bardzo miło cię pozdrawiam Piast
marta_sawicka Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 pozdrawiam,wiersz w moim guscie, lubie wcale nie uwazam za naiwny:))
marta_sawicka Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 pozdrawiam,wiersz w moim guscie, lubie wcale nie uwazam za naiwny:))
Beenie M Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Serdecznie witam spóźnionego gościa. Miło mi, że ktoś jeszcze zagląda do moich starych wierszyków, a do tego zostawia takie miłe ślady. Marto, pozdrawiam ciepło Ps. Dobrodusznemu Piastowi dziękowałam już przy innej okazji.
Rekomendowane odpowiedzi