Gekon Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 powróz zamglone oczy każdy kolejny świt wyostrza punkty na przedawnionych liniach życia próby lepienia postaci z cienia wyrzucam tylko gorycz słów czarny wydruk zabliźnia myśli kruk rozpanoszył się w głowie i pod sercem powróz
Vera_Ikon Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Całkiem niezłe. Podobają mi się te fragmenty... no właśnie, niestety wiersz zdaje się być rozłożony na fragmenty. Brakuje mi płynności. Powróz też nieco uwiera, ale rozumiem, że jest całym szkieletem opowieści... Może podszlifujesz? Tak czy owak, ode mnie + za klimat. pozdr serdecznie Weronika
Yasioo Zimiński Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 też mi się podoba, fajne rozwiązanie z tym samym początkiem i końcem. wszystko dokładnie widać. nie mam zastrzeżeń:) pozdrawiam serdecznie
M._Krzywak Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Ja tylko dorzucę swój plus, nie mam teraz siły na więcej... Pozdrawiam.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 widać Gekonie Twoją aktualną sytuację przebijającą przez wersy. Powróz powitalny i wieńczący - ten zabieg zdecydowanie na tak. Przeszkadza mi jedynie tytuł - stać Cię na coś bardziej wyszukanego. 3maj się
Rekomendowane odpowiedzi