Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 mokry zmierzch osobiste wycieraczki zbierają resztki dnia promy odpływają zamykam oczy nie myślę o słońcu dzikie zwierze budzi się w ciemności biegnie przez mgłę co za czort zamyka mnie w głowie szaleńca
stanislawa zak Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ciekawie uchwycone i takie nie twoje, no cóż każdy dojrzewa do wejścia w mgłę!
Ewa_Kos Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 mnie bardzo przypadły ''do gustu'' osobiste wycieraczki,o czorcie nie wspominam bo tu być musi.Plusuję i pozdrawiam z deszczem.EK
Regina Misztela Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 bardzo mi się spodobał ten wiersz, w szczególności trzy pierwsze wersy pozdrawiam Reginka
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli myślisz, że nie moje to bardzo mi miło. mam nadzieję, że tak jest w istocie.
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaardzo rzadko zmieniam coś w wierszach. sugestię wykorzystuję natomiast przy pisaniu nowych.
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście, mnie osobiste wycieraczki też się podobają.
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki. co proponujesz, żeby pozostałe stały się lepsze?
Regina Misztela Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 troszkę przebudować drugą zwrotkę i to , żeby nie zwierzę zamykało w głowie szaleńca, bo mi tak to zwierzę niby metaforycznie pasuje, ta dzikość i w ogóle..ale..wizualnie w ogóle, ale to tylko moje myśli ale..to, że trzy pierwsze mi się podobały nie znaczy że pozostałe uważam za słabe;) pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ zwierzę nie zamyka w głowie szaleńca.
M._Krzywak Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jak mogłem przegapic? Ale nadrabiam - krótko, treściwie i ciekawie ( a ten "czort" to przegłos or/ar - to z historii, teraz używany gwarowo i mnie ta forma przypada do gustu). Podoba mi się, mam tylko jedno pytanie, skąd po zamknięciu oczu to nie myślenie o słońcu ? Albo inaczej - kto po zamknięciu oczu myśli o słońcu ? Reasumując - niezły ten tekścik, pojawie się następnym razem... Pozdrawiam!!!
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obowiązuje mnogość znaczeń i interpretacji... thx.
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi