Kasia_Karpińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 daj mi serce bursztynowe jedno tylko daj oddaj myśli poskromione odległością lat daj mi spokój niewidzenia ciebie ani mnie oddaj smutek zapatrzenia w moje przechodzące dnie daj mi serce metalowe niech to będzie stal oddaj zachwyt dostrzegania świateł barwnych plam daj mi cichość nocy czarnej ranny ptaków śpiew oddaj serce metalowe zamienione w łzę październik 2000
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wierszyk bardzo mi sie spodobal.Głownie dlatego ze jest rytmiczny( wrecz jak piosenka) i ma rymy, dobrze dobrane..Jest ladne zakonczenie..Co do tresci nie mam zarzutu.. Tylko czy jestes pewna ze chcesz miec to serce ze stali..?
Kasia_Karpińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to był okres uodparniania sie Dormo:) potrzebowalam serca ze stali:) pozdrawiam:)kasia
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hey,serce ze stali jest potrzebne,żeby uczucie p r a w d z i w e mogło je roztopić...tak poznaje się miłość pozdrawiam Irena [sub]Tekst był edytowany przez Iris_IK dnia 14-11-2003 18:41.[/sub]
De_Gol Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Lubie wiersze o tematyce dotyczącej... A wiersze miłosne - hmm...!!! Nie mam pojęcia dlaczego, tutaj są niezbyt mile widziane. A przecież to takie wspaniałe uczucie, i każdy ma coś do powiedzenia w tym temacie. Ale odbiegłem od Twego wiersza. Bo on chyba nie mówi o szczęśliwej miłości. Zapewniam, że kiedyś przyjdzie. Nie należy się uodparniać, to błąd. Bo możesz jej nie zaóważyć. Pozdrawiam!!!
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 - bardzo ciekawy utwór - mam jednak nadzieję, że nie było w Twoim życiu tak, jak zinterpretowałem ten utwór... - ...jest smutny, ale niesie ze sobą również pozytywny ładunek "wyzwolenia się"... - bardzo emocjonalny i osobisty... gorąco pozdrawiam Piotr Mogri
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to mi przypomina piosenkę o błądzącym rycerzu Bajora. tylko że punkt widzenia był męski. Idż dalej Adam Miks
Rekomendowane odpowiedzi