neco83 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Za cóż Cię tak wielkim uczuciem darzę? Czy za błysk w oku, o którym ciągle marzę? Czy za Twoje dobre rady w potrzebie? Zadaje sobie pytanie: dlaczego kocham Ciebie? Czy dlatego, że w Tobie piękne jest wszystko? Czy za to, że jesteś zawsze przy mnie blisko? Dlaczego kocham Ciebie? Zadaje sobie pytanie. Może za Twój słodki uśmiech – jak myślisz Kochanie? Dlaczego Cię pragnę? Z smutku i tęsknoty płaczę? Dlaczego stale myślę o Tobie? Kiedy Cię zobaczę? Dlaczego kocham Ciebie? Znów zadaje sobie pytanie A serce biciem odpowiada – ja znam rozwiązanie! Tak! Już znam sekret uczucia tak wielkiego: Prawdziwie kochasz, wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego!
Dariusz Sokołowski Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Gratuluję charyzmy.
Yasioo Zimiński Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 kurde no. kolejny Twój wiersz i znowu to samo, nie potrafisz wyciągać wniosków? dlaczego jestes uparty?
Quimeen Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 może miłośc jest ślepa pfuu... oślepia :)
Tali Maciej Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 nie nie i jeszcze raz nie jak piszesz o miłości to zrób to w taki sposób aby czytelnik ci zazdrościł tego uczucia aby odnalzał w tym "czymś" tą mistykę bo jak piszesz w co drugiej frazie "kocham" "miłość" to się tylko ziewać chce niestety nie tędy droga ja bym radził poczytać trochę wiersz, poematów miłosnych, jakieś białe kruki i wtedy starać się coś napisać ale nie powielać tylko wprowadzić jakieś orginalne rozwiązania( poezja nie opiera się tylko na rymowaniu) nisko sie kłaniam i pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 W sumie jakby zapakowac w koperte i podarowac, to czemu nie? Temat miłości był i będzie, jednak Maciej ma racje - dla większego grona odbiorców - więcej się postarac.
Vera_Ikon Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 A ja bym nie chciała dostać w prezencie takiego wyznania... Uciekłabym od razu! Za dużo wielkich słów, które w takim natłoku puste się zrobiły. Jak w\yliczanka przedszkolaka. Proponuję jeszcze raz, od początku. pozdr z szacunkiem
Dariusz Sokołowski Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autorowi mówię dziękuję. Przysięgam nie dopiszę żadnego słowa do portalu. Chyba, że ktoś ładnie poprosi. Przykład autora dał mi dużo do myślenia. Jeszcze raz dziękuję. A tak ode mnie na koniec. Szczerze. Powodzenia.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ale przyznajcie, że: "prawdziwie kochasz wtedy, gdy nie wiesz dlaczego" to bardzo mądra myśl. pozdrawiam
neco83 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dzięki za ocene. kilka osób naprawde miało racje. napisalem go kilka lat temu, skupiajac sie na uczuciu ktore czuje a nie do konca nad wygladem wiersza.
Rekomendowane odpowiedzi