Miłka Maj Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 dostałam Twoje usta tak grzeszne nie-grzeczne nienamacalny dotyk przyjęłam w zatraceniu rozsądku potem świat zamknęłam w jednym zdaniu całuj mnie jeszcze
Marian Koń Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli usta są tak grzeszne to napewno są niegrzeczne, myślnik jest tu nielogiczny chyba że nie-grzeszne nie-grzeczne temat "ja w mym światku miłości" stare po staremu ...
Miłka Maj Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 właśnie się tak zastanawiałam, czy '-' ma sens już poprawiam,:) dostałam Twoje usta tak grzeszne niegrzeczne nienamacalny dotyk przyjęłam w zatraceniu rozsądku potem świat zamknęłam w jednym zdaniu całuj mnie jeszcze
vacker_flickan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 z tego wiersza odczuwam osobistą satysfakcję:D zastanawiaj się nad długością wersów: jeśli jeden wers to jeden wyraz, to sugeruje, że ten wyraz jest niezwykle ważny dla przekazu, niekoniecznie takim musi być słowo „potem”;) unikałbym też na twoim miejscu nienaturalnego szyku wyrazów („świat zamknęłam”), tego typu „inwersje” kojarzą się momentalnie ze stylem w najlepszym wypadku podniosłym, a moim zdaniem ten wiersz powinien bić po twarzy prostotą;) i kobiecością rzecz jasna;) wpadnę tu jeszcze:P :*
Miłka Maj Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dzięki za rady:), po rozpatrzeniu:dostałam twoje usta tak grzeszne niegrzecznie nienamacalny dotyk przyjęłam w zatraceniu rozsądku potem zamknęłam świat w jednym zdaniu całuj mnie jeszcze i jak teraz? pozdrawiam, M.M.
Rekomendowane odpowiedzi