Toxyna Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 za dnia snuł się cieniem ulicami miasta szukając najkrótszej drogi ucieczki wieczory przecedzał na siłę przez zaciśnięte powieki topiąc bezsilność w chmielowych kagankach jedyna trzeźwa myśl która przecięła obłąkane neurony utkwiła w sercu ostatni papieros poprzedzony garścią pozornej wolności krzyk który nie wyszedł poza spierzchnięte strachem usta chaotyczny taniec caiała na betonowej posadzce ...udan próba *** dwadzieścia osiem lat obrócone w proch w spadku cisza
Marian Koń Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta część po gwiazdkach jest jak śmierć osobista i nikomu i niczemu niepotrzebna ...
Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 całość rewelacyjna, tak zbudowałaś napięcie aby w koncówce zmusić do refleksji, temat stary jak świat ale przedstawiaony w nowych niepowielanych szatach jak dla mnie duży plus nisko się kłaniam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 toxyno, moje zdanie znasz, podtrzymuję wlazł mi w serce, pozdar!
Letnia sukienka Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tez się podoba. zastanów się nad wymianą 'bogobojnych niewiast' na cos bliskoznaczne. pozdrawiam ciepło Lucyna
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 nie podoba mi sie. 'bogobojne niewasty' ?
Toxyna Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 czekam na propozycje:) chwilowo brak mi pomysłów - wiersz napisany na gorąco - chwilowo nie chce już o tym myśleć - dziękuję wszystkim
Toxyna Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Izo twoje odwiedziny jak zwykle mobilizującie :) co do tytułu nawias dodałam w ostatniech chwili :) obiecuję go usunąć ...co powiecie na zamianę w ostatnich wersach...(pierwotna wersyja zostanie w warsztacie)
Rekomendowane odpowiedzi