Książe i Róża Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Kiedy śpię blisko ciebie, Nagle budze się To tylko sen, a moze nie? Czy to lęk? Tak, boję się. Czy to jest cierpienie? Chyba nie. Więc z kąd ten ból, ten strach, ten płacz, Śpisz? Oddycham szeptem Jestes? Błogi sen, Ciepły oddech unoszą się, koją ból i strach Cisza. Twój oddech jak ciepły wiatr tańczy Znowu jesteś, tak blisko mnie Znowu dotykać cię chcę Zbliżam się delikatnie niczym elf pochylam się całuję cię nie? budzę się nie ma cię Straszliwy chłód ogarnia mnie Znowu sama? lecz nie ze mna Ból, Strach I cień
stanislawa zak Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 przegadany , trochę odchuć pozdra>
Książe i Róża Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzieki za rade! Postaram sie skrócic.
Julia Zakochana Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 i wyeliminuj te się - cię - chcę - nie - mnie, przede wszystkim skróć i omiń te rymy
złota lenka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Boże jakie orty... i literówki. Zrób coś z tym!
Rekomendowane odpowiedzi