Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 lubisz zbierać owoce pracy z koszów innych ludzi dla ciebie to tylko pożyczka na wieczne nieoddanie - ten spod piątki każdej jesieni tak robi i żyje - mówisz - po co się wysilać szacunkiem dla innych nie grzeszysz rozumem wieszasz na kimś psy nie zważając na alergię - wymyślone schorzenie przeciętnego człowieka zadziwiasz swoim ja nie bez powodu
stanislawa zak Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 działa! twój wiersz działa powiedziałam go komu trzeba i zrobił oczyska jak kołą młyńskie! pozdrawiam plusempa1
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Łejeczko uwierz w końcu Ale z drugiej strony nie wierz zawsze do końca Troszku samokrytyki ale ja wiem ze ją masz A wiersz No cóż rośniesz i rośniesz I słowo też rośnie Ale to nie mutant Tylko kwiat czy tam Ogród wzbogacany za każdym razem W inne kwiaty Bielaczek :*
Ewa_Kos Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Espeno pdczymuję zdanie warsztatowe, tak jak Stasia mówi wiersz ma adresata i podoba się.Pozdrawiam cieplutko. EK
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, cieszę się :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bielaczku, dzięki za podtrzymywanie na duchu, ciepłe i mądre słowa pozdrawiam serdecznie Łejeczka :*
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, dziękuję za opinię pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alter, dzięki za komenta i odwiedziny. cieszę się, że przynajmniej tyle Ci się spodobało pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Regina Misztela Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 pointa ratuje wszystko, czasami zbyt dosłownie, ale w sumie chyba konsekwentnie także może być dla mnie ogólne wrażenie bardzo pozytywne Regina
Espena_Sway Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Regino, cieszę się, że tak uważasz. zdaję sobie sprawę, że miejscami wiersz jest taki nie mój ale trzeba próbować różnych pomysłów pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 No ja też niestety podtrzymam opinie z warsztatu. Dla mnie to jest zupełnie inny wiersz w Twoim wykonaniu niż te, które miałem przyjemność czytać do tej pory. Dosłowny, ale dobry. Byly lepsze. Pozdrawiam serdecznie.
anna iska Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 nie chciałabym być w skórze adresata tego wiersza podoba mi się zwłaszcza wieszanie psa nie zważjąc na alergię pozdrawiam anka
Tali Maciej Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 a dla mnie holistycznie dopracowane, puenta naj naj z całości nisko się klaniam i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yasioo, wiem że bywały lepsze. ale tak działa na mnie ta pogoda, chyba jestem meteopatą :/. cóż dzięki za komenta pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, dzięki. wieszanie psa, rzeczywiście dla niektórych może być niebezpieczne - to zależy od intensywności alergii. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maćku, dzięki za ciepłe słowa pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Piotr Sanocki Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 "zadziwiasz swoim ja" - warto coś tutaj zmienić. Pozdrawiam serdecznie
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Pani Espeno, ten wiersz trzeba w kuluarach na Wiejskiej w Warszawie wywiesic.
Espena_Sway Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyślę, jak więcej weny będę miała pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, tylko szkoda, że tak daleko mieszkam od Warszawy;), choć również na Wiejskiej :P pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi