Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Dagna Dagna Ty dziewczyno jesteś normalnie "nienormalna"  No aż przez Ciebie spać nie mogłam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Myślałam że ja mam cięty język ale gdzie mi ...  Dobrze że na tym portalu jest też jakaś równoważnia do słodyczy  I ta łyżeczka dziekciu balansuje wszystko  Tylko na miłość Bogów dodałaś chyba z 5i to takich stołowych  
    • @Annna2 Dziękuję. Nawet nie wiesz jak Twój komentarz na mnie dobrze  zadziałał.. To nie jest tak, że ja się poddaję, albo wstydzę tego wiersza. Żadnego się nie wstydzę. Tak tylko pomyślałam, że skoro razi w oczy, to po co? Mi naprawdę daleko do prowakcji. Myślę, że Ty akurat to wiesz, po tym co w tym, ale nie tylko w tym i nie tylko w moich wierszach dostrzegasz.   @Relsom aaaa kojarzę. Sporo tutaj opowijczyków :) i dziękuję :)
    • W ogóle się niczym nie przejmuj już Ci mówiłam  Pisz to co czujesz i najlepiej jak potrafisz  Musisz się liczyć z krytyką bo ona będzie  Puszczasz w świat kolejne że swoich "dzieci" Bo każdy wiersz jest kawałkiem Twojej duszy tym samym Ciebie  Nie masz wpływu na to jak Ktoś go zinterpretuje  Tak jak pisałam wcześniej nawet portale poetyckie to obóz przetrwania  Masz tu silne wsparcie  Ludzie Cię lubią i jak widzisz nie pozwolą skrzywdzić   
    • @Dagna nie przemyślałam tego . Może to żadne wytłumaczenie, a może nie powinnam się tłumaczyć. Na pewno nie chciałam nikogo urazić i tym bardziej ograbić siebie z szacunku,dla taniej prowokacji. Powtórzę tutaj,.to co napisałam wcześniej: za mało wiem, lub za bardzo chcę, albo to i to.  Tobie dziękuję za szczerość.
    • @Roma jeśli będziesz tak się poddawać- to będzie być może za każdym razem. Wiesz dlaczego czasem jest krytyka? Inaczej nazwałabym- ale się wstrzymam. Dziś rano komentując tutaj- wiersz schowany w edycji- nie wiedziałam dlaczego- myślałam- że tak chciałaś- teraz czytam to co czytam. Nie miałaś powodu by go usuwać. Wiersz jest piękny  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...