Bartosz Wcisło Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Miała w oku czarną perłę w jego-zamieszkał smok szarpała dłońmi spraną rzeczywistość śpiewała smutną pieśń o oddechu zbyt krótkim jak na natłok chwili Pan człowiek wychodzi ze śmietnika śmietnik jest szary z pięciu stron określony cegłą blachą i konwencją reszta konwencji została w środku z nożem w piersi wrzask wsączony w deski teatru prosta przypowieść Przecież go rozumiecie spotkać nieznajomą i jej nie zabić to by było takie banalne takie oczywiste
Stanisław Kamykowski Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 nie wiem czemu (a może wiem), ale powiało mi Herbertem całość zasługuje na przyzwoitego plusa pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ''spotkać znajomą i jej nie zabić'' otóż to Plusik za to i za całość oczywiście. Pozdrawiam serdecznie.EK/cs
jacek_sojan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 To raczej z ducha Becketta zaprawionego Shakespearem! Straszno! Pozdrawiam! J.S.
Rekomendowane odpowiedzi