Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rosiczka........................9.11.2003 Być jak kwiat rosiczki Czyścić świat z robactwa I w czerwone policzki W przypływie wariactwa Wciągać swoich wrogów Pod nocy osłoną Mordować w nałogu ...I być pod ochroną
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dormo :))) Super! Zabieram sobie, bo ubawiłam się przednie. I pomysł, i wykonanie - i w ogóle rosiczka... pozdrawiam
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 genialne... zabieram! i pozdrawiam Piotr Mogri P.S. a swoją drogą dlaczego?
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co dlaczego..? Byc jak rosiczka?
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..tak jest ale o tym pogadamy... pozdrawiam Piotr Mogri
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rewelacja :) tyż sobie zabieram Serdecznie pozdrawiam Natalia
Kasia_Karpińska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świetne :) pomysł rewelacaja :) porywma do ulubiontch:)
Drucker Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 te rosiczki z lewa, z prawa wyciagaja swoje liscie jak lepkie macki, musze trzymac sie z daleka omijac laki, pola bo jak mnie wciagnie ktora w w swoje czelusci to gra dla mnie skonczona :) :) :) D.
De_Gol Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tego jeszcze nie czytałem. Jest naprawdę świetne. Zżera mnie zazdrośc, jak ta rosiczka robaka. Tym więcej znaczeń ma Twój wiersz hm. Dzięki i pozdrowienia!
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu cie zzera zazdrosc?
De_Gol Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zazdrość pojawia się wtedy, kiedy pragniemy czegoś co mają inni. W tym przypadku Ty Doremko masz talent i umiejętności, które chciałbym posiadać. Ehhh ... !!! Okropieństwo!!! Winszuję!!!
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To nie umiejetnosci.. To zycie..Ono uczy nas wszystkich:)
De_Gol Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chyba za mało przeżyłem, ale wszystko przede mną. Pozdrawiam!
Yavanne Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja tam uwielbiam wszystkie twoje wiersze. poprostu podoba mi siem twój styl. Zapraszam do moich wierszy i pozdrawiam! wiersz jest naprawde świetny!
Remigiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za każdym razem gdy go czytam ciary po plecach mi przechodzą... wiersz genialny! Pozdrawiam Cie Dormo!
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mnie zaskoczył ten wiersz. Z początku sądziłem, że to będzie poważna rzecz :) Bardzo fajne zakończenie :) Przypomina mi to fraszkę, choć tematyka raczej przekracza jej obręb. Ehhh... wszystko co chciałem powiedzieć - zostało już powiedziane :) Czekam na więcej :) Pozdrawiam serdecznie
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeszcze raz dziekuje za kom..Bardzo mnie zaskoczyliscie tyloma milymi slowami..
Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm...no coz....masz talent to fakt....dolozyc ta nieszczesna poetyke... i nie wiersze dla siebie ,a dziela dla ludzi tworzyc bedziesz.chyba ze tego nie chcesz. zaskocz mnie :) nie odwracaj sie ode mnie :P kolezanko poetko :)
Drucker Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zadzieraj z Dorma - czytalem wiele, i sam bedac troche lepszym niz "marnym" chyle glowe przed Dormy tworzeniem. Przeczytaj wszystkie pokolei i zastanow sie... i jeszcze raz zastanow sie... A potem daj znac... Z Uklonem Drucker
Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesli jest tak jak mowisz to moze byc o wiele ciekawiej. Nie przyszedlem tu zadzierac z Dorma , nie przyszedlem tu zadzierac z kimkolwiek, jestem mlody najpierw robie pozniej mysle, mam do tego prawo, a jakim Ty jestes poeta to sam wiesz najlepiej :), ale zywa dyskusja nad wierszem zawsze jest mile widziana - tak mysle.Dorma mam nadzieje ze nie zywi do mnie urazy. Czas.
Rekomendowane odpowiedzi