-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Migrena · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Alu:) czytam Twój wiersz jak subtelny autoportret języka który przekracza własne granice i zaczyna pulsowac własnym rytmem jest w tym lekkosć i ironia ale też jakaś cicha prawda o nadmiarze pięknie to uchwycilaś bardzo po człowieczemu:) ....po ludzku:) świetne Twoje pisanie Alu:) -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Annna2 serdeczne podziękowaniaZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Annna2 · Opublikowano
@Leszek Piotr Laskowski no i trochę znów kij w mrowisko wsadzony. A co to przeszkadzają sny o potędze? No i romantyczny Wyspiański? A jeden sen się spełnił- sen romantyków. Wieszczów też. Jesteśmy wolni- wolnym krajem -
Przez Migrena · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Alu:) słowa za małe żebym Ci nimi podziękował:) ale nie mam nic innego:) więc nimi...... dziękuję Ci bardzo:) jakbyś obsypała mnie anielskim pyłem:) najmilej Cię pozdrawiam:) @Poet Ka Poe:) dziękuję Ci za to czytanie takie które nie zatrzymuje sie na powierzchni obrazu tylko próbuje wejsć pod skórę zdania cieszę się jesli ta metafora rzeczywiście "zadziałała" ale jeszcze bardziej jeśli znalazło się w niej miejsce na empatię bo to ona była pierwsza zanim pojawiły się słowa czuję się znakomicie po Twoim komentarzu serdecznie dziekuję:)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne