Catherina Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Słońce już zaszło, zgasło... W moim sercu nastała ciemność. Co rani dusze, spala resztki życia. I to ostatnie Tchnienie. Jak ja tego nienawidzę! Lecz jutro wstanie nowy dzień. Obudzę się I światło Nadziei Wleje na złamane serce odrobinę radości. Uśmiechnę się do siebie, Pokocham życie. Po chwili stracę to wszystko i tak Zamienię się znów w Wiatr. 15.02.2003.
Yasioo Zimiński Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 nie podoba mi się i już, no. za dużo dosłowności. pomysł kiepski. źle jak dla mnie. pozdrawiam
złota lenka Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 mam nadzieję,że po tych dwóch latach twój warsztat troszkę sie poprawił, bo wiersz jest... hm... sama chyba widzisz pozdrawiam lenka
Amras_Elensar Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Kiepsko... Cóż wiecej dodać. Słaby koncept, wykonanie jescze gorsze. Już sie naczytałęm takich prac. Patos, brak dobrze dobranych słow, przenośni także nie widać. Czekam na lepsze prace. Pozdrawiam AE
Rekomendowane odpowiedzi