Adam A Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 w złotej strukturze twórcy wolności niewiele prawd lecz wiele pokoi mury korytarzy za ojca i matkęto tak jakby narodzić się w trumnie sens tkwi na krużganku gdzie czerwona łuna żagli lot którego nie pozna żaden architekt więzień w końcu dotrę po cudzym kłębku do (nie)przyjaciela
Adam A Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Proszę o pomoc, szczególnie w miejscach zaznaczonych gwiazdką, bo jakoś mi chyba coś nie gra. ;)
Vera_Ikon Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 1.nikałabym powtórzeń; ojca - ojcem. 2.A może 'w złotej strukturze' zamiast tworze'? 3. Końcóweczka bardzo fajna :) pozdr serdecznie
Adam A Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 1. Spróbowałem. 2. Masz zdecydowaną rację, już zmieniłem. 3. Dziękuję ;) Pozdrawiam ciepło
EWA_SOCHA Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgrabnie ujęte, ciekawe - podoba mi się! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi