Voj-Tec Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Jesienny nastrój między nami zagościł zmarznięty pająk.
tygrys_pietrek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 proponuje zrobic spacje w wyrazie "nastroje" bedzie ciekawiej. powodzenia. pietrek
Orston Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Podoba mi się... pomysł Pietrka :)
Lefski Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi się nie podoba "spacja"! Co to, już nie wiecie, co to jest przerwa? Gęsi! W haiku nie ma rymów, więc do d poz. LEf.
Orston Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi się nie podoba "spacja"! Co to, już nie wiecie, co to jest przerwa? Gęsi! W haiku nie ma rymów, więc do d poz. LEf. Jakiż problem pozbyć się rymu, wystarczy zamienić "dwoje" na "dwóch" - wtedy dopiero będzie ciekawie. Pozdr.O.
Antoni Leszczyc Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Proponowałbym usunąć inwersje. Będzie naturalniej.
Rekomendowane odpowiedzi