Lusjano Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam, czy ktoś z Was czytał już najnowszą powieść Marka Harnego "Pismak"? Ja właśnie skończyłem czytać i według mnie to jeden z lepszych kryminałów jakie czytałem. Zresztą wszystkie książki tego autora są według mnie świetne. Polecam www.harny.pl
Oscar Dziki Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Tak, ja czytałem i marzyłem, by się tym podzielić z ludzmi na forum. To taki swietny pomysl.
Michał_Zawadowski Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeden jedyny komentarz użytkownika w historii i akurat reklama. zbieg okoliczności?:D
Kai_Fist Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie! niepoznana konieczność ; "Gang pismaków (...)Teraz walczy się o sprzedaż, oglądalność, słuchalność, o udział w rynku. Za tym idzie bowiem zainteresowanie reklamodawców i pieniądze." źródło: harny.pl ;) pozostaje problem, czy to wróg czy przyjaciel dołki kopie...
Rekomendowane odpowiedzi