koch71 Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 chcę cierpieć nie przeszkadza mi BÓL najważniejsze jest by kochać wciąż by wciąż cierpieć by znosić wszystkie skurcze łzy wszystkie odepchnięcia pustki chcę bardzo choć tak brak tego uśmiechu uścisku... i pocałunku brak jakiejkolwiek reakcji jednakże ważne by wciąż Kochać Miłości bowiem nie ma nieszczęśliwych Miłość jest najsilniejsza jest najgorętsza jest naj... a każde cierpienie przynosi obietnicę wyzwolenia i Boską nadzieję
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 straszne, oj straszne, miłość cierpienie łzy= lepszy tekst do umieszczenia w bravo girl, lub w "mojej przyjaciółce" niestety tekst jest przesączony banałami i nawet nie ma co w nim zmieniać, bo jest bez ratunku nisko się kłanim i pozdrawiam
skin_head Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dołączam się do komentarza i dodam tylko, że strasznie się zawiodłem interpretacją tematu. pzdr.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ja tylko dodam, że sztuczne wyolbrzymianie pojedynczych treści poprzez wielkie litery jest be; jak wszędzie są małe to po co miłość z dużej, taka ważna, bo nieszczęśliwa? i ból - tak świetny sens życia, ale wiersz schowaj do szuflady lepiej :( pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi