magdalena13 Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 pasja,banał rym bez dachu sprowadziły mnie do piachu
Ewa_Kos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ależ to zmartwienie małe każdy dział jest doskonały tu jest twórczość tak radosna w naszych wierszach stale wiosna obce są nam banały(?)
magdalena13 Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam witam Ewę Kos i dziękuję za ten głos zaszumiałaś tak radośnie a tu zima,już po wiośnie jako już nie młody ptak co dopiero z gniazda wypadł zbieram ziarna tu i tam byle do wiosny ;)))) pozdrawiam ptaszyna
Ewa_Kos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ze mnie też nie młody ptak i dlatego śpiewam tak wciąż wesoło i radośnie raz o zimie raz o wiośnie starość przyjdzie i tak..
scannet Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 debatuje ptaszyna z kosem nad czym radzą? no nad włosem czy on siwy , czy on blond . po co nam tu taki sąd pasja ,banał , rym bez piachu - nie chcę sypiać już bez dachu
Dżygita Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 nikt nikomu nic nie wzbrania i na dach spać nie wygania a że damy debatują widać dobrze tu się czują obejdą się bez podglądania
Aleksander_Szumanski Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Magdalena 13 miała zmartwień szesnaście Jak wiosen A ja nie mam szesnastu Tylko pusty ryj w piasku I mi zęby zgrzytają W potrzasku. A gdy będzie szesnaście I gdy będzie potrzeba To przychylę Ci wówczas dwa nieba. Serdeczności Magdaleno 13 - wiersz jest dobry Alek Szumański
Rekomendowane odpowiedzi