Bezdomny Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 moja poezja to dziecko nienarodzone owoc zakazanej miłości z drzewa poznania moja poezja to noc bezsenna choroba nerwowa wołanie o pomoc moja poezja to próba pojednania pokuta bez rozgrzeszenia Moje życie-to moja Poezja
stanislawa zak Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 wielu tak mówiło, i co!? i nic zycie sobie poezja sobie ale z czymś trzeba żyć! pozdra,
Tali Maciej Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 a dla mnie jest ok, jak na debiut to jest całkiem dobre (debiut oczywiście z przymróżeniem oka, chodzi mi o forum) zabaczymy co powiedzom krytycy później jak to wypuścisz na głębszą wodę nisko się kłanim i pozdrawiam
Anna Maria K. Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zbyt patetyczne! Nagromadzenie wielkich słów niekoniecznie dobrze robi Poezji. Troche dystansu do patosu Twojego Życia - Twojej Poezji. Wybacz, ale Twoj nick niechybnie kojarzy mi się z Jaśnie Oświeconym Żeromskim, za którym (bleeeee) ... nie przepadam. mam nadzieję, że dalszą tworczością skłonisz mnie do pozytywniejszych skojarzeń ;) Życze powodzenia. Pzdr./A.M.K.
kall Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 niestety - to chyba nie tak. ciągłe 'moja poezja'. brrr.... niepotrzebne. i zlikwiduj patetyzm. sama nie wiem - może lepiej napisać coś innego... ja jestem na nie :/ pozdrawiam kalina
Bezdomny Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Patos też czasem potrafi być poetycki, a nick to tak bliżej Bułhakowa niż Żeromskiego jeśli już szukasz odniesień, a dla mnie ma on znaczenie bardziej osobiste,
Anna Maria K. Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Oczywiście domyslam się, że nick ma jakies osobiste znaczenie i nie kwestionuje tego. Napisalam tylko z czym mi się (niestety!) kojarzy... Nie twierdzę, że patos nie może byc poetycki, ale nie we wszystkich sytuacjach, z jakimś głębszym przeslaniem usprawiedliwiającym jego uzycie, a nie jako sama hiperbolizacja poezji... Pzdr //A.M.K.
Rekomendowane odpowiedzi