paulka / wega Opublikowano 11 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 oto ja… zdradzona oszukana kochająca potrzebująca konająca
Samo zło Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tym się mówi
Samo zło Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tym się mówi - i jakże delikatnie tym razem... /i. a pozwalasz mi (nie)delikatnie ??
Vera_Ikon Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Dla mnie: nie. Za dużo za wielkich słów jak na jeden mały fragmencik. Lubię minimalizm, ale on zobowiązuje do ważenia każdego słowa. A ta wyliczanka zakrawa o miano banału. Myślę, że rozumiem emocje, które Cie nakłoniły do użycia tychże znaczeń. Pomyśl jednak, jak je ubrać. Nie bądż dosłowna. Baw się znaczeniami. Trzymam kciuki. pozdr Vera
Bezdomny Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 osobiste i szczere wyznanie, ubogie w formę za którą kryje jednak dużo treści i uczuć, bo całą Ciebie , poezja czasem taka musi być i będzie, chwała Bogu, pozdrawiam autorkę :-)
Rekomendowane odpowiedzi